REKLAMI GEÇ

ŞERMET: KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK

ŞERMET: KAZANMAKTAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK

Kızılcabölükspor hafta sonunda Osmaniyespor’u ağırlıyor. Teknik Direktör Hasan Şermet kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 10:40

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor pazar günü Kızılcabölük Sahası’nda Osmaniyespor’u ağırlayacak. Saat 13:30’da başlayacak karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar dünkü çalışmayı Şirinköy Sahası’nda yaptı. Bu sabah maç hazırlıklarını sürdürerek kampa girecek olan Kızılcabölükspor ligin ilk yarısındaki maçta rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı.

Sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Hasan Şermet de galibiyetten emin. Kazanmaktan başka düşünceleri olmadını söyleyen Şermet; “İyi bir takımla karşılaşacağız. Rakibimiz 5 haftadır mağlup olmuyor. Kolay bir maç olmayacak. Ama bizim iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Sahada kazanma adına varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Taraftarlarımızında gönlünü almak istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Kızılcabölük Stadı’na bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..