REKLAMI GEÇ

Takıma sabah 04:00’te idman yaptırdı

Takıma sabah 04:00’te idman yaptırdı

Denizlispor’da Teknik Direktör Fatih Tekke’den ceza gibi kıyak. Giresun maçını kazanan takıma sabah 04:00’te idman yaptırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2018 Pazartesi, 09:59

Denizlispor zorlu Giresun deplasmanından sezonun ilk dış saha galibiyetini alarak döndü. Teknik Direktör Fatih Tekke de bu galibiyet sonrasında öğrencilerine görünüşte ceza gibi görünecek bir kıyakla karşılık verdi.

Çarşamba günü Ümraniyespor ile Denizli’de karşılaşacak olan yeşil siyahlıların ara vermeksizin bu maçın hazırlıklarına çıkması bekleniyordu. Giresun’daki maçta çok çalışarak yorulan takım bir de dönüş yolculuğu çilesi yaşadı. Pazar sabahı, Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’ne saat 04:00’te ulaşan yeşil siyahlı takımın aynı gün akşam saatlerinde çalışmalara başlaması bekleniyordu.

Teknik Direktör Fatih Tekke ise kendisine ilk maçında galibiyet hediye eden takımı sabah 04:00’te idmana aldı. Yenileme çalışması yapan yeşil siyahlı takım düz koşu ve açma germe hareketlerinden oluşan 15 dakikalık bir çalışma yaptı. Teknik patron Tekke daha sonra öğrencilerine bir gün izin verdi. Gece yarısı çalışması ile bir gün dinlenme imkanı bulan yeşil siyahlı futbolcular bugün Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..