REKLAMI GEÇ

ÜÇ MATÇA AYNI SKOR: DENİZLİSPOR 2-0’A BAĞLADI

ÜÇ MATÇA AYNI SKOR: DENİZLİSPOR 2-0’A BAĞLADI

Yeşil siyahlılar ligde ilk kez üst üste galibiyetler aldı. Horozlar son üç maçını da aynı skorla kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Şubat 2018 Pazartesi, 11:27

Ligde son üç maçında kazanan Denizlispor ilginhç bir tesadüfün de sahibi oldu. Yeşil siyahlılar son üç lig maçını da aynı skorla kazandı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan yeşil siyahlılar ilk 6 haftada galibiyet alamayarak ligin dibine demir atmıştı. İlk galibiyetini Gazişehir Gaziantep’i Denizli’de 1-0 yenherek alan Horozlar daha sonraki süreçte Adana Demirspor ve Altınordu’yu evinde yenmişti. Sezonun ilk yarısında başka galibiyet çıkaramayan Horozlar ikinci yarıya Adanaspor galibiyeti ile başlasa da sonraki süreçte istediği sonuçları alamamıştı.

Sezonun 20’nci haftasında Reha Erginer ile yollarını ayıran yeşil siyahlılar 22’nci haftadan itibaren Fatih Tekke’yi takımın direksiyonuna geçirdi.

Tekke’nin Denizlispor’u 22’nci haftada Giresunspor’u deplasmanda yenerek sezonun ilk deplasman galibiyetini aldı. Sonraki hafta iç sahada Ümraniyespor’u deviren Horozlar yine bir ilki yaşadı ve iki hafta üst üste ilk kez kazandı. Son olarak Gazişehir’i dün deplasmanda deviren Horozlar hem ikinci deplasman galibiyetini aldı hem de üst üste kazanma serisini üç maça çıkardı.

ÜÇ MAÇTA DA AYNI SKOR
Yeşil siyahlılar ligdeki son üç maçını da aynı 2-0’lık skorlarla kazandı.  Giresun deplasmanında Barış Örücü’nün 36’ncı dakikadaki penaltı golü ile perdeyi açan Horozlar 57’de Ziya’nın ayağından skoru buldu.

İçerdeki Ümraniye maçında kilidi açmakta zorlanan yeşil siyahlılar 84’te Kappel’in sayısı ile kapıyı kırdı, 90’da Ziya’nın golü ile galibiyeti perçinledi.

Son olarak Gazişehir Gaziantep deplasmanında 76 ve 82’nci dakikalarda gelen Mehmet Akyüz golleri horozun aynı skoru tekrarlamasını sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..