REKLAMI GEÇ

Selvi’den taraftara çağrı

Selvi’den taraftara çağrı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi bugünkü maç öncesi taraftara seslenerek takımı 90 dakika desteklemelerini istedi, olay çıkmaması için sağduyu çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Mart 2018 Cumartesi, 09:52

Denizlispor bugün ligde Manisaspor’u monuk edecek. Saat 13:00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesi Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi taraftara seslendi, sağduyu çağrısı yaptı.

Ege derbisinde kazanan tarafın kendileri olacağını söyleyen Selvi, “Adı centilmenliği ile öne çıkan Denizlispor taraftarının bugün yine güzel bir misafirperverlik örneği göstermelerini bekliyorum. Koşullar ve skor ne olursa olsun sakin kalmak, olaylara vesile olmamak ve olası tahriklere kapılmamak gerekiyor. Türkiye’de stadından tel örgüleri kaldırarak örnek olan Denizlispor taraftarının bu zorlu maçta da her zamanki gibi fair play çerçevesinde takımını destekleyeceğine inanıyorum” dedi.

Denizlispor’un yükselişe geçtiğinin de altını çizen Selvi, “Zor bir rakiple oynuyoruz. Rakibin sıralamadaki durumu kimseyi yanıltmasın. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu nedenle taraftarlarımıza düşen görev skor ne olursa olsun 90 dakika takıma destek olmaktır. Denizlispor taraftarları ile daha güçlüdür. Taraftarımızın desteği ile bu zorlu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Diğer yandan yeşil siyahlılar maç bilet fiyatlarında değişiktlik yapmadı. Kale arkası ve maraton biletleri 10 liradan satıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..