REKLAMI GEÇ

Denizlisporlu kurmaylardan anlamlı mesaj

Denizlisporlu kurmaylardan anlamlı mesaj

Denizlispor kurmayları dün akşam sosyal medyadan bir çağrı yaparak “Herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda” dedi. Yöneticilerin bu mesajla tüm Denizli’ye seslenerek son dört haftada gerekli maddi kaynağın önemine dikkat çektiği düşünülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2018 Çarşamba, 11:11

Denizlispor’da geçen sezonun son döneminde göreve gelen Başkan Mustafa Üstek ve kurmayları, ekonomik sıkıntılardan bunaldı. Göreve geldiklerinden bu yana borç ödeyen yeşil siyahlı kurmaylar, kulübün kara deliğini büyük ölçüde kapattı ama nefesleri bu sezonu çıkarmaya yetmedi. Bunun ilk işaretini dün akşam sosyal medyada paylaşım yapan başkan yardımcıları ve asbaşkanlar verdi.

CİDDİ ÖDEMELER YAPILDI
Sezona transfer yasağı ile başlayan yeşil siyahlı yönetim takıma yeni futbolcu takviyesinde bulunamadığı gibi kötü bir başlangıç yaparak moral de kaybetmişti. Bu süreçte geçmişten kaynaklanan borçların ödenmesine ağırlık verildi. Yeşil siyahlı kurmaylar yabancı futbolcularla olan 13 dosyayı kapatarak FİFA’da dosya bırakmadı. Bu arada eski futbolcu ve teknik adamların da bir kısmının tüm alacakları ödendi, bazılarına ise bir miktar ödeme yapıldı. Denizlispor bu ödemelerin yanında kent içi ve dışındaki alacaklılara da ciddi ödemeler gerçekleşti.

ARTIK NEFESLERİ KALMADI
Devre arasında transfer yasağının sona ermesinden sonra yeni transferler için de önemli bir bütçe ayrılırken yıl içinde maç başları biriken futbolculara da ödeme yapıldı. Bunun yanı sıra takıma verilen primler de dışarıdan destek olmasına rağmen yönetimin belini büktü, nefesini tüketti.

HERKES FAZLASIYLA PARA VERDİ
Tüm bu süreçte yeşil siyahlı kurmaylar kulübe öngördüklerinden de fazla destek sağladı. Başkan Mustafa Üstek kamuoyuna açıkladığı miktarın dört katına çıkarak kesenin ağzını açtı. Bu aşamada Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi ve Mehmet Uz, asbaşkanlar Ali Fırat ve Necip İrdem de söz verdikleri miktarın çok üzerine çıktı. Denizlispor’un imdadına bu süreçte yetişen isim ise Taner Atilla oldu. Bulduğu kaynaklarla yeşil siyahlı kulübe çok önemli girdiler sağlayan Atilla ‘bitmez’ denen pek çok kronikleşmiş sorunu da çözdü. Yeşil siyahlı kulübün diğer yöneticileri de süreç içinde kesenin ağzını açarak önemli ölçüde destek sağladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da kulübe çok büyük miktarlarda katkı verdi.

DELİK O KADAR BÜYÜK Kİ, SEZON SONU GETİRİLEMEDİ
Yeşil siyahlı kulübün öngörülemeyen borçları süreç içinde tek tek kapatılırken, yönetim sezon sonuna kadar planladığı kaynakları daha erken tüketmek zorunda kaldı. Sürpriz alacaklıların kapıya gelmesi tüm planları alt  üst etti.

Futbolculara prim borcu bulunmayan yeşil siyahlı kulübün buna karşın hala 4 futbolcunun peşinatını ödemediği biliniyor. Maç başı alacakları konusunda futbolculara söz verilen miktarın altında para dağıtıldığı da kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Bu süreçte Başkan Mustafa Üstek’in ciddi rahatsızlık geçirmesi, kent dışındaki tedavi süreçlerinin yanı sıra Denizli’de de gözetim altında tutuluyor olması tüm bu tatsızlıkların dozunu artırdı. Denizli’nin Başkan Üstek ve yönetimini yalnız bırakması da sezon sonu planlarını alt üst eden unsurlardan biri oldu.

SOSYAL MEDYADAN ANLAMLI MESAJ
Denizlispor’da Başkan Yardımcıları Taner Atilla ve Ahmet Selvi ile asbaşkan Ali Fırat dün akşam sosyal medyada tüm bu süreci konu alan anlamlı bir mesaj yayınladı. Mesajda; “Denizlispor olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Herkes elinden geleni değil, elinden gelenin bir fazlasını yapmak zorunda. En başta biz yöneticiler, başkanımız Mustafa Üstek, teknik ekip, futbolcu kardeşlerimiz. Taraftarlarımız, şehrin dinamikleri en zor en kötü gün bu günse, bu günde yarın da Denizlispor…” denildi. Yeşil siyahlı kurmaylar mesajlarında Denizli’nin önde gelenlerine seslenerek destek isterken bitimine 4 hafta kalan ligde bir kaza yaşamamak için bu desteğin önemine dikkat çekti ve yalnız bırakılmaktan yakındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..