REKLAMI GEÇ

Başkana markaj

Başkana markaj

Bayramlaşma programına katılan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Denispor taraftarları tarafından soru yağmuruna tutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Haziran 2018 Cumartesi, 15:35

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek bugün Çınar Meydanı’ndaki bayramlaşma programına katıldı. Program sonrası taraftarlar ve Denizlispor sevdalıları Başkan Mustafa Üstek’in etrafını sararak Denizlispor sordu.

Taraftarların en merak ettiği konuların başında Aissati ve Kappel’in takımda kalıp kalmayacağı sorusu oldu.
Başkan Üstek, Aissati ile görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, Futbolcu da Denizli’yi seviyor ve burada kalmak istiyor. Büyük ölçüde anlaştık küçük pürüzler kaldı. Bayram sonrası o konuyu da görüşeceğiz” dedi.

Üstek Kappel konusunda ise “Haber gönderdi, değerlendiriyoruz. Kalitesini çok iyi biliyoruz ama bu sezon bize çok daha faydalı olabilirdi. Kimse vazgeçilmez değil” dedi.

Taraftarların soruları üzerine takıma takviyelerin süreceğini söyleyen Başkan Üstek, “Kaleci alacak mısınız? yönündeki soruya; “Görüşmelerimiz var. İyi bir kaleci almayı planlıyoruz” diye yanıt verdi. Takıma takviyelerin yapılacağını söyleyen Başkan Üstek yeni dönemde iyi bir takım kuracaklarının altını çizerken, “Ligimizde iyi takımlar var. Kadrolarını koruyan ya da iyi bütçe oluşturan kulüplern mevcut. Bu yıl lig daha da zor olacaktır ama biz de iyi bir takım oluşturup iyi bir sezon geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..