REKLAMI GEÇ

BAŞKAN GELECEĞİ GÖRDÜ TEDBİRİ ALDI

BAŞKAN GELECEĞİ GÖRDÜ TEDBİRİ ALDI

Suni dolar artışı Türkiye’de Dolar ve Euro ile anlaşma yapan pek çok kulübü kara kara düşündürürken Denizlispor rahat. Başkan Mustafa Üstek’in olağanüstü tedbirleri yeşil siyahlıları ekstra ödemelerden kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ağustos 2018 Cuma, 17:41

Türkiye Dolardaki artışa odaklanırken suni yükseliş futbol kulüplerinin endişesini de artırdı. Yabancı futbolcuları ile Dolar veya Euro olarak anlaşan kulüplerin zararları şimdiden tavan yaptı.

Buna karşın Denizlispor rahat. Kurdaki dalgalanmalardan daha önce büyük zararlar gören Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek bu sezon tedbirli davranmayı seçti. Yaptığı anlaşmalarda sabit kur uygulayan Üstek’in öngörüsü Denizlispor’u ekstra ödemelerden de kurtarmış oldu.

Yeşil siyahlıların bu sezon anlaşma yenilediği Aissati ile kadrosuna dahil ettiği Kibong’un sözleşmeleri sabit kur üzerinden yapıldı. Denizlispor geçen hafta kadrosuna katma kararı aldığı Tisdell ile de TL bazlı sözleşme imzaladı.

Yeşil siyahlı kulübü bu öngörüsü ile büyük bir yükten kurtaran Başkan Mustafa Üstek şimdilerde ise yabancı bir forvet arayışında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..