REKLAMI GEÇ

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ

Van BBSK deplasmanında iki kez geriye düşen Kızılcabölükspor uzatmalarda bulduğu golle puan çıkarmayı bildi. Teknik patron Yalçın son dakikaya kadar mücadele eden öğrencilerini tebrik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ekim 2018 Pazartesi, 09:51

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Van BBSK deplasmanına konuk olan Kızılcabölükspor Gökhan Özer’in iki ve Emirhan Atilla’nın bir golü ile sahadan 3-3 eşiklikle ayrıldı.

Zorlu karşılaşmada iki kez geriye düşen Kızılcabölükspor’da eşitlik sayısı uzatma bölümünde Emirhan’ın ayağından geldi.

Karşılaşma sonrasında maçı son dakikaya kadar bırakmayan öğrencilerini kutlayan Teknik Direktör Ali Yalçın maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Taraftarlar için seyir zevki yüksek bir maç ortaya çıktığına değinen Yalçın; “Hafta içi çalışmalarımızda rakibin artılarını ve eksilerini iyi analiz etmiştik. Maça iyi başladık. Topun kontrolü genel olarak bizdeydi. Şanssız bir golle geriye düştük. Devre arasına girerken eşitlik sayısını bulduk. İkinci yarıda daha iyi bir performans gösterdik. Öne geçmemize rağmen iki tane duran toptan yediğimiz gollerle geriye düştük. Çocuklar son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı ve aradığımız golü bulduk. Maç her iki takım için gitti ve geldi. İki takımda kazanabilirdi. Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Bardağın dolu tarafından bakarsak deplasmandan 1 puanla döndük” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..