REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN TÜM TARAFTARLARA ÇAĞRI

BAŞKANDAN TÜM TARAFTARLARA ÇAĞRI

Kızılcabölükspor geçen hafta verdiği liderliği geri almak için çıkacağı Kırşehir Bld. maçında taraftar desteği bekliyor. Başkan Osman Duran pazar günkü maç için çağrıda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Kasım 2018 Perşembe, 13:53

TFF 3. Lig 2. Grup’ta geçen haftaki puan kaybının ardından liderlik koltuğunu Kırşehir Belediyespor’a kaptıran Kızılcabölükspor yeniden ilk basamağa adını yazdırmak istiyor.

Zorlu karşılaşmanın hazırlıkları sürerken Başkan Osman Duran da taraftarlara çağrıda bulundu.

Maçın Kızılcabölükspor açısından önemine değinen Başkan Duran, “Geçen haftaki puan kaybının ardından bu maçın önemi bir kat daha arttı. Bu zorlu maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Duran yaptığı açıklamada; “Geçen haftaki Esenler Erokspor beraberliğinin ardından liderlik koltuğuna rakibimiz oturdu. Bu maçın önemi bir kat daha arttı. Bu sezon iç saha maçlarında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Hedefimiz rakibimizi buradan eli boş göndererek emanet olarak verdiğimiz liderlik koltuğunu devralmak. Takımımıza güveniyorum. O sene, inşallah bu sene olacak. Bizler buna inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu vesile ile 11 kasım pazar günü oynayacağımız Kırşehir Belediyespor maçına davet ediyorum. Son haftalarda seyirci sayımızda büyük düşüş var. Şampiyonluğa oynayan bir takıma bu kadar az seyirci yakışmıyor. Pazar günü bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızın tribünleri daha önce bir çok kez yaptıkları gibi hınca hınç doldurarak takımlarına 90 dakika destek olacaklarına inancım tam. Biz taraftarımızla bir bütünüz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..