REKLAMI GEÇ

BALIKESİR DEPLASMAN GİDERLERİNİ İŞADAMI YULCU ÜSTLENDİ

BALIKESİR DEPLASMAN GİDERLERİNİ İŞADAMI YULCU ÜSTLENDİ

Denizlispor’a destek sürüyor. Yeşil siyahlıların 14’ncü haftada oynayacağı Balıkesirspor maçı giderlerini işadamı Erhan Yulcu üstlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 12:11

Spor Toto 1. Lig’de aldığı sonuçlarla yükselişe geçen Denizlispor’a destekler de artmaya başladı. Yeşil siyahlıların 14’ncü haftada oynayacağı Balıkesirspor maçının giderlerini tekstilci işadamı Erhan Yulcu üstlendi.

Emirhan Tekstil’in sahibi olan Yulcu Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile bir araya geldi. Deplasman giderini üstlenen Yulcu, ” “Takımın bu başarılı gidişatı için sizleri tebrik  ediyorum. Sevinciniz tüm şehrin sevinci oldu. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek Balıkesirspor deplasmanı masraflarını karşılamayı kabul ettik” dedi.

Denizlispor Başkan Yardımcımız Taner Atilla ise, “Ali Çetin gibi vizyon sahibi olan bir başkana, vizyon sahibi hocaya ve hedefi olan bir takıma sahibiz. Bu durumda şehrin bize destek çıkması bizler için çok önemli. Balıkesirspor deplasman masraflarını karşılamayı kabul eden Erhan Yulcu’ya  yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Atilla ismini vermek istemeyen bir aşadamının da genel giderler için kulübe bu hafta 75 bin liralık bağışta bulunacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

İbrahim ERGÜN   -  Bağlantı 15 Kasım 2018, 18:18

takdire şayan işadamlarımızın da desteğiyle o sene bu sene olacak inşaallah…teşekkürler…