REKLAMI GEÇ

5 ZORLU SINAV

20 Kasım 2018 Salı

Denizlispor ligin geride kalan bölümünde 8 galibiyet aldı. Kazanılan maçlarda açık ara en güçlü rakip Boluspor’du. Kazanılan maçlarda açık ara en kötü oyunu da Boluspor maçında oynadı Horozlar. Bu iyi bir şey mi ileride ortaya çıkacaktır.

Öyle ya da böyle Yücel İldiz ile dörtte dört yaptı takım. İster bu takıma Özköylü’nün takımı deyin ister Yücel İldiz’in sihirli dokunuşu. Bence takımın huzura ihtiyacı vardı ve hoca da onu verdi.

Ne varki aynı oyuncu grubu ile bütün bir sezonu sürdürmek kolay olmayacaktır. Takımın oturmuş bir kadrosunun olması çok iyi. Fakat sakatlıklar, kart cezaları durumunda dengelerin de değişmemesi gerekir. Şimdilik forma şansı bulamayan oyuncuların da her an hazır olmasında fayda var.

Peki öyle bir tablo var mı? Sanmıyorum. Kibong, Tisdell, Gökhan, Cenk, Mehmet Taş daha çok süre almanın yolunu bulmalı.

Furkan Şeker’in neden sahada olmadığını anlayamıyorum. Hazır olsa ve güven verse mutlaka oynardı diye düşünüyorum. Böyle bir tecrübeden eksik kalmak doğru değil.

Seddar kiralık geldi. Burada bir çıkış yapamazsa hiçbir yerde yapamaz. Çalışması lazım.

Cihan 6 maçta süre almış. Kısa bölümlerle oyunda kaldı. Geriye dönüp bir baksın Denizlispor için ne vermiş. Şimdilerde sakatlık problemi var ama bildiğiniz gibi…

Şunu unutmamak gerekir. Rakipler bir bir devrildikçe iş daha da zorlaşacaktır. Bir ünvanı elde etmeye çalışmak, onu korumaktan çok daha kolaydır.

Hafta sonunda tehlikeli bir Giresunspor maçı var. Kağıt üstünde elbette Denizlispor favori. Ne var ki, sahada isteyen, mücadele eden, doğru işler yapan takım kazanıyor.

Her zaman Boluspor maçındaki gibi şanslı olunmayabiliyor. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Şunu inanıyorum ki, Giresunspor maçını kazanmak Denizlispor’un sıralamadaki yerini değiştirecektir.

Denizlispor, kalan beş maçta ne kadar az hasar alırsa ikinci yarı için umutları o kadar fazla olacaktır.

Özellikle takipçileri ile arasındaki puan farkını bir iki maçın üzerine çıkarması bakımından bu haftalar çok değerli. Gençlerbirliği’nden zirve alınabilir mi? Elbette alınabilir ama buna pek de ihtiyaç yok.

Ben zirvede tek olmaktansa iki takımın diğerlerinden ayrılıp gitmesini tercih ederim.

Eğer ciddi hatalar olmazsa, ilk yarının sonunda bu tabloyu da görebiliriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 20 Kasım 2018, 18:29

profesyonellik para demektir bu işi para için yapıyorlar siz kulüp olarak verdiğiniz sözleri yerini getirirseniz puanlarda gelir ilk önce ekeceksin sonra biçeceksin vermeden almak ALLAH’A MAHSUSTUR GÜLÜ KOKLAMANIN BİR BEDELİ OLMALIDIR ELBETTE DOSTUM