REKLAMI GEÇ

YÜCEL İLDİZ ETİK ÇIKIŞINA YANIT VERDİ

YÜCEL İLDİZ ETİK ÇIKIŞINA YANIT VERDİ

Balıkesirspor teknik patronu Giray Bulak’ın açıklamaları Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz’i kızdırdı. İldiz, “Giray Bulak’a yanlış bilgi verilmiş. Oğuz transferi yapıldığında futbolcunun kulüple bağlantısı kalmamıştı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Ocak 2019 Perşembe, 14:43

Spor Toto 1. Lig kulüplerinin transfer yasağı alan takımlardan oyuncu transfer etmeme konusunda aldığı prensip karar tartışma konusu oldu. Balıkesirspor teknik patronu Giray Bulak, Oğuz Yılmaz transferinde Denizlispor’un bu kuralı çiğnediğini açıklarken Denizlispor cephesinden açıklama geldi.

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz Oğuz Yılmaz transferinde izledikleri yol haritasını anlattı.

Futbolcunun kendi kulübü ile sözleşmesini feshettikten sonra transferin gerçekleştiğini anlatan İldiz; “Oyuncu kampımıza geldiğinde kulübü ile mukavelesini feshetmiş ve takımı ile helalleştiğini söylemiştir. Ben oyuncuya tekrar tekrar sordum, kendisi Giray Bulak ile helalleştiğini açık ve net olarak yineledi. Biz etik kuralları biliriz, hiçbir kulübü zor durumda bırakmayız. Kulübümüz, Oğuz transferinde oyuncunun mukavelesi fesih olduğu anda devreye girmiş ve transfer o şekilde gerçekleşmiştir. Tekrar söylüyorum Giray kardeşimizdir, severim ama sanırım olaylar kendisine yanlış aksettiriliyor. Etik değerlere her zaman dikkat etmişimdir, bu meslek hayatım boyunca bu şekilde devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..