REKLAMI GEÇ

KEHİNDE HAZIR DÖNDÜ

KEHİNDE HAZIR DÖNDÜ

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, Pazartesi günü Eskişehir deplasmanında sahne alacak. Firesiz yoluna devam etmek isteyen yeşil siyahlı takım deneyimli teknik adam Yücel İldiz önderliğinde üaç puan arayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2019 Cuma, 11:04

Son haftalarda yükselişe geçen ev sahibine karşı hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlı takım, zorlu maç öncesi Denizli’deki son antrenmanını cumartesi günü gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in son direktiflerini vereceği bu çalışmanın ardından Denizlispor kafilesi saat 15:00’de karayolu ile Eskişehir’e hareket edecek.

Eskişehir’de DoubleTree By Hilton Otel’de konaklayacak olan yeşil siyahlılar pazar günü maç öncesi son çalışmasını gerçekleştirecek ve zorlu karşılaşmayı bekleyecek.

Denizlispor’da sol kanat oyuncusu Kerem Can Akyüz ile orta sahada önemli işlerin altına imza atan Deniz Vural kart cezası nedeniyle Eskişehirspor karşısında forma giyemeyecek.

Sakatlıktan dönen fakat takımla çalışmalara katılamayan kanat oyuncusu Muhammet Himmet Ertürk de Horozun eksikleri arasında.

KEHİNDE HAZIR DÖNDÜ
Babasının vefatı nedeniyle ülkesine giden ve cenaze işlemlerinin uzaması nedeniyle bir haftadan uzun süre takımdan ayrı kalan Kehinde ise takım arkadaşlarına katıldı. Altınordu maçını kaçıran futbolcunun Nijerya’da bulunduğu süre boyunca antrenmanlarını düzenli olarak yaptığı ve Denizli’ye hazır döndüğü öğrenildi. Teknik Direktör Yücel İldiz’in öğrencisine maçta süre vermesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..