REKLAMI GEÇ

Hakem kurbanı Abdülkerim kritik maçta olmayacak

Hakem kurbanı Abdülkerim kritik maçta olmayacak

Yeşil siyahlıların başarılı stoperi Eskişehirspor maçında gördüğü kart nedeniyle kritik Osmanlıspor maçında cezalı duruma düştü.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2019 Salı, 08:00

Denizlispor ligin ilk yarısında yaşadığı kadro derinliği probleminin çilesini şimdi çekiyor. Yeşil siyahlılarda her hafta bir oyunca kart cezası nedeniyle takım arkadaşlarından ayrı kalıyor.
Eskişehirspor deplasmanına kart cezaları nedeniyle Kerem Can ve Deniz’den yoksun giden yeşil siyahlılar Osmanlıspor maçı öncesi Abdülkerim’i kaybetti.

Maçın 45’nci dakikasında yeşil siyahlıların atak hazırlığı içinde olduğu bir pozisyonda top kendisindeyken faule maruz kalan buna karşın kart gören futbolcu maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun kurbanı oldu. Maça kart sınırında çıkan futbolcu gördüğü sarı kartla liderlik mücadelesinin yaşanacağı Osmanlıspor maçında cezalı duruma düşmüş oldu.

Yeşil siyahlıların sezon başında Atiker Konyaspor’dan kiraladığı futbolcu ligde geride kalan tüm maçlarda forma giymiş ve kaleci Stachowiak ile birlikte en fazla süre alan iki oyuncudan biri olmuştu.

Defanstaki başarılı müdahalelelerinin yanı sıra bitirici pasları ile de rakiplere zor anlar yaşatan futbolcu, atak başlatma ve takımı atağa kaldırma özelliklerine de sahip önemli bir silah olarak göze çarpıyordu.

Denizlispor’un kullandığı köşe atışlarında Alperen ile birlikte rakip ceza alanında boy gösteren futbolcu Eskişehir ve Giresunspor maçlarında birer gol de kayderek takımına katkı koydu.

Diğer yandan Abdülkerim’in yokluğunda Teknik Direktör Yücel İldiz’in formayı Oğuz Yılmaz’a vermesi bekleniyor.
Denizlispor’da Deniz ve Kerem Can ise cezalarını tamamladı ve Osmanlıspor maçında oynamaları için engel kalmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..