REKLAMI GEÇ

90 DAKİKA DESTEK ÇAĞRISI

90 DAKİKA DESTEK ÇAĞRISI

Denizlispor teknik patronu Osmanlıspor maçı öncesi taraftara seslendi, destek istedi. İldiz; “Takımlar birbirini net tanıyor. Taraftar faktörü önemli” diye konuştu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Şubat 2019 Perşembe, 10:17

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İldiz yeşil siyahlı taraftarlara seslenerek Osmanlıspor maçında tribünleri doldurmalarını ve takımı 90 dakika desteklemelerini istedi.

Eskişehirspor ile oynadıkları lig maçının kora kor mücadelelere sahne olan güzel bir maç olduğunu hatırlatan İldiz, “O maçta güzel ambiansı sağlayan her iki takımın da taraftarlarıydı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. Hafta sonunda çok daha önemli bir maçımız var. Bunlar son derece stratejik maçlar. Saha içinde takımlar birbirilerini çok net tanıyorlar. Herkesin kendine göre sztrajisi var. Bizim taraftarlarımızın 90 dakika hiç durmadan takımı desteklemelerini istiyoruz. Maç sonunda hep birlikte galibiyeti kutlarız” diye konuştu.

ZORLUKLARI AŞMAK ZORUNDAYIZ
Ligin ikinci yarısına zorluk derecesi yüksek maçlarla başladıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, “Yolumuza devam ediyoruz. Hedefi yakalamak istiyorsak tüm bu zorlukları aşmak zorundayız. Osmanlıspor maçı da bunlardan bir tanesi. Şu anda önde gidiyoruz. Diğer takımlara oranla küçük de olsa bir puan avantajımız var. Bu hiçbir şekilde yeterli değil. Hafta sonunda ligin en tecrübeli takımlarından birine karşı oynayacağız. Bizim da çok iyi bir kadromuz var. Güzel bir maç olacak. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR
Gazetecilerin her hafta bir futbolcunun cezalı duruma düşmesini ve Abdülkerim’in de bu maçta cezalı olduğunu hatırlatması üzerine de konuşan Yücel İldiz, “Bu kadar çok kart sınırında oyuncunuz olursa eksikler mutlaka olacaktır. Biz oyuncularımızı gereksiz kart görmemeleri konusunda uyarıyoruz ama maç içinde bazen istemediğimiz hareketler oluyor. Yapacak bir şeyimiz yok. Bir kadromuz var ve Abdülkerim’in yerine oynayacak arkadaşlarımız gereğini yapacaklardır” dedi.

ZİRVEDE KOPMA OLACAK MI?
Gazetecilerin, Osmanlıspor galibiyeti sonrası zirvede bir kopma olacağı yönündeki görüşüne katılmayan ve bu konudaki düşüncelerini de paylaşan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Kazanmamız halinde küçük bir avantajımız olabilir ama bir kopma olmayacaktır. Bu hafta ilk sıralardaki takımlar birbirileri ile maç yapıyor. Altta bizleri takip eden bir grup daha var. Bizim girdiğimiz zorlu fikstüre diğer takımlar da girecek. Açıkçası kendi maçlarımız bizim için çok daha önemli. Kazanırsak avantaj elde etmiş olacağız. İnşallah bir kopma olursa bunu biz gerçekleştiririz. Kazanıp yolumuza devam etmimiz gerikiyor. Kalan her maçımız final niteliğinde olaçak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..