REKLAMI GEÇ

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Ümraniyespor maçındaki puan kaybı zirvede yarışı sertleştirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz artık puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi, tehlikeye dikkat çekti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 09:49

Spor Toto 1. Lig’de evindeki son iki iç saha maçında 5 puan bırakan Denizlispor takipçileri ile arasındaki puan farkını eritti. Bu durum Teknik Direktör Yüceil İldiz’in de öncelikleri arasına girdi. Deneyimli hoca puan kaybına tahammülleri olmadığını söyledi, hata yapmamaları gerektiğinin altını çizdi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKIYORUZ
Dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan İldiz, ligin ikinci yarısındaki maçların zorluk derecesini daha da yüksek olarak niteledi. Önlerindeki Afyonspor maçının da zorluk derecesi yüksek maçlardan biri olacağını söyleyen İldiz, “Rakibin ligdeki konumu nedeniyle puan kaybına tahammülü yok. Bizim de yok. Zorlukları geçmek zorundayız. Bir şekilde aşmalıyız. Tüm bunları yaparken zaman zaman inişlerimiz ve çıkışlarımız oluyor. Son dönemde de bunu yaşıyoruz. En önemlisi sezon sonunda hedefi yakalamak” dedi.

KADRO DARLIĞINDAN ŞİKAYET ETTİ
Daha önce de kadrosunun dar oluşundan şikayet eden Teknik Direktör İldiz dünkü çalışma öncesi bu sorularla karşılaştı. Alperen’in de cezalı olduğunun hatırlatıldığı deneyimli teknik adam; “Bazı mevkilerde fazlamız var ama bazı mevkilerde alternatifimiz yok. Zaten o bölgelerde sirkülasyon yapamadığımız için bazı arkadaşlarımız üzerine çok yük bindi. Bu nedenle hem mental hem de fiziksel düşüşler oldu. Bu gayet normal. Afyonspor maçını kayıpsız geçerken Milli maç arası bizim için çok iyi olacaktır. Hem mental hem de fiziksel olarak son düzlüğe hazırlanmamız için bu araya ihtiyacımız var. Daha sonra kalan maçları en iyi şekilde oynayıp şampıyon olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..