REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYONLUĞUN ANAHTARI BİZİZ

ŞAMPİYONLUĞUN ANAHTARI BİZİZ

Denizlispor’un fikstür avantajı bulunmadığını söyleyen Kaptan Akyüz “Kalan tüm maçlar zor geçecek. Önemli olan bizim ne yapacağımız” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 14:07

Denizlispor’da kaptan Mehmet Akyüz dünkü çalışma öncesi soruları yanıtladı. Ligin boyu kısaldıkça maçların zorlaştığını hatırlatan deneyimli futbolcu ikinci yarıda takımların güçlerini artırdığını ve büyük farkların ortadan kalktığını kaydetti. Her kulübün kendince bir hedefe sahip olduğunun altını çizen Akyüz; “Bizim hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda bu hedefe ulaşmk için çabalıyoruz” dedi.

Afjet Afyonspor maçının zor geçeceğini de kaydeden Akyüz, “Rakip ligde kalma mücadelesi veriyor. biz de şampiyon olmak istiyoruz. Her iki takım da galip gelmek isteyecektir ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Afyon’dan üç puanla döneceğiz” dedi.

Takımda bir form düşüklüğü olmadığını söyleyen kaptan Mehmet Akyüz, daha çok mücadele eden takımların sahadaki mücadelenin karşılığını aldığını kaydetti. Ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyleyen kaptan, “Artık bütün maçlar zor. Oynayacağımız hemen her takımın ligde ciddi hedefleri var. Hepsi zor maç olacak. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Mücadele etmemiz lazım. Kaliteli ve teknik futbolculara sahibiz. Önümüzdeki 9 maçın tamamını kazanarak şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..