REKLAMI GEÇ

ŞAMPİYON OL 300 BİNİ KAP

ŞAMPİYON OL 300 BİNİ KAP

Ligde kalan 8 maçını kayıpsız geçip süperlige çıkmak isteyen Horozlarda şampiyonluk primi 300 bin lira olarak belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 14:46

Denizlispor’da yönetim kesenin ağzını açtı. Yeşil siyahlı kurmaylar futbolculara şampiyonluk priminin 300’er bin lira olacağını duyurdu.
Spor Toto 1. Lig’de ligin bitimine 8 hafta kala 54 puanla liderlik koltuğunda oturan Horozlar kalan haftalarda sürpriz yaşamak istemiyor. Yeşil siyahlı takım ligin kalan bölümünde kayıp yaşamadan şampiyonluk kupasını kaldırırsa primleri de 300’er bin lira olarak dağıtılıcak.

Yeşil siyahlı kurmaylar şampiyonluk priminin 34 haftaya bölüneceğini, her futbolcunun priminin oynadığı maç sayısı üzerinden hesaplanacağını kaydetti.

Denizlispor yönetiminden yapılan değerlendirmede takımın 26’ncı haftaya kadar iyi bir performans gösterdiği kaydedilirken, “Denizlispor bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır. Tüm camia kenetlenmiş durumda. Denizli şehri şampiyonluğa inanıyor. Bu amaç uğruna sahada ter döken futbolcular ve teknik ekip de terinin son damlasına kadar şampiyonluk primini hak edecektir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..