REKLAMI GEÇ

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

HOROZUN KEYFİ YERİNDE

Son iki lig maçında uzatma bölümünde attığı gollerle toplanan 4 puan Horozların ligin bitimine 6 maç kala rakiplerine 7 puan fark atmasını sağladı. Süperlig kapısını sonuna kadar açan yeşil siyahlılarda keyifler yerinde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 10:56

Hafta içinde Altay karşısında, hafta sonunda da Adanaspor karşısında maçın uzatma bölümünde bulduğu gollerle toplam 4 puan toplayan Horozlar, iki mucizevi geri dönüşe imza attı. Yeşil siyahlılarda bu geri dönüşler camiayı olduğu kadar takımı da çok mutlu etti.
Sıralamada ilk iki takımın direkt olarak süperlige çıktığı ligde üçüncü sıradaki takıma 7 puan fark atan yeşil siyahlılar ligin bitimine 6 maç kala hedefini gerçekleştirmeye çok yaklaştı.
Yeşil siyahlılarda 3-1’in ardından 3-3’e getirilen Altay maçı ve 90+2’de gelen penaltıdan sonra 90+8’de gelen galibiyet gölü ile geçilen Adanaspor maçı moralleri de yükseltti.
Adana’dan yorucu bir yolculuk sonrası Denizli’ye dönen ve dinlenmenin ardından yeniden çalışmalarına başlayan yeşil siyahlılarda keyiflerin yerinde olduğu gözlendi.

Şemikler’deki mutluluk yüzlere de yansıdı. Teknik Direktör Yücel İldiz’in zor geçen her iki maçtan büyük kayıp yaşamadan çıkan takımını tebrik ettiği öğrenildi.
Dünkü çalışmaya koşu ile başlayan yeşil siyahlılar top kapsa çalışması yaptıktan sonra dar alanda çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da takımı ziyaret etti, antrenmanı izledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..