REKLAMI GEÇ

MAESTRO RECEP NİYAZ: HERKES KALBİYLE OYNUYOR

MAESTRO RECEP NİYAZ: HERKES KALBİYLE OYNUYOR

Adanaspor karşısında pes etmeyen yeşil siyahlılarda Recep Niyaz tüm takımın kalbiyle oynadığını söyledi, taraftarı övdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 14:34

Denizlispor’un orta alandaki etkili ismi Recep Niyaz dünkü antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda şampiyon olacaklarını tekrarlayan deneyimli futbolcu; “Ligin sonuna kadar elimizden geleni yapıp gülen taraf olacağız” dedi.

Adanaspor deplasmanında son dakikaya kadar iyi mücadele ettiklerini belirten Recep, “Karakterli bir takımız. Pes etmedik” dedi. Şampiyonluk için ‘dişimizi biraz daha sıkmalıyız’ diyen futbolcu ;” Karakterli bir takıma sahibiz. Bunu hep söylüyoruz ama uygulamaya dökmek çok daha farklı. Bunu gösterdik. Böyle de devam edecek. İster 10-20 maç olsun. Ligin sonuna kadar elimizden geleni yapıp gülen taraf olacağız” dedi.

Taraftarlara da övgüde bulunan futbolcu; “10 sene sonra tribünlerin dolduğunu, taraftarların birlik ve bütünlük içerisinde olduğunu görüyorum. Bu senenin içerisinde olmak ayrı bir mutluluk… Taraftarımız ciddi anlamda işin içinde olmaya başladı. Deplasmanlarda bizi yalnız bırakmıyorlar. İç sahada üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar. Bu haftada şampiyonluğun provası gibi olacak. İnşallah şampiyonluk kutlamasını da gerçekleştiririz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..