REKLAMI GEÇ

ZİYA’YA 2 MAÇ CEZA

ZİYA’YA 2 MAÇ CEZA

Adanaspor maçı bitiminde yaşanan olaylar sonrası tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Ziya Alkurt iki maç ceza aldı. Yeşil siyahlıların yardımcı antrenörü Gürkan Aslan’la Adanaspor cephesinden bazı isimlere de cezalar verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 21:09

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta sonunda oynanan ve Denizlispor’un 4-3 kazandığı Adanaspor maçında yaşanan saha olayları her iki takıma da pahalıya patladı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrasında Denizlispor yedek kulübesi ile Adanaspor yedek kulübesi arasında ardbede yaşanmıştı.

Maç bittikten sonra kırmızı kartla cezalandırılan ve tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Ziya Alkurt’un cezası belli oldu. Yeşil siyahlı kanat oyuncusuna 2 maç men ve 2200 lira para cezası verildi. Denizlispor yardımcı antrenörü Gürkan Aslan da hakaret nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı aldı ayrıca 6500 lira para cezasına çarptırıldı.

Adanaspor’da kırmızı kart gören Veli Kızılkaya da Ziya ile aynı cezayı aldı ve iki resmi maçta takım arkadaşlarını yalnız bıraktı.

PFDK, Adanaspor Teknik Direkötrü Eyüp Arım’a para cezası keserken yardımcısı Serkan Bekiroğlu’na üç maç ceza verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..