REKLAMI GEÇ

BAŞKANLARIN GÜNDEMİ DENİZLİSPOR

BAŞKANLARIN GÜNDEMİ DENİZLİSPOR

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluğa koşan Horozlar kentin her yerine bu inancı aşıladı. Denizlispor yönetimi yeni seçilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti, gündemde yine Horozlar vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 22:00

Denizlispor geride kalan 8 çileli sezonun ardından nihayet şampiyonluk yarışında ipi önde götürüyor. Sezon başında Başkan Mustafa Üstek ile başlayan yürüyüş daha sonra göreve gelen Ali Çetin ve ekibiyle birlikte başaıyla sürdürülüyor.
Kenit de havaya sokan Horozlar, şampiyonluk inancını şehrin en uzak mahallelerine kadar taşımayı başardı. Denizlispor yönetimi Başkan Ali Çetin önderliğinde göreve seçilen ilçe belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretin ana konusu yine Denizlispor oldu.

Yeşil siyahlı kurmaylar ilk ziyaretini Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a yaptı. Ziyarette konuşan Başkan Akcan; “Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum, Denizlispor bir taraftan şehrimizin marka değerini üst seviyelere taşırken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, halkımızın yüzünü güldürüyor. Bizler de Denizlispor’un başarılarına ortak olmak için desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Ali Çetin ve kurmaylarının bir sonraki durağı Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’dı.  Abalı Denizlispor’un bu sezon gösterdiği performans ile süper ligi hakettiğini belirten Başkan Vural, “Artık süper lig için gün sayıyoruz. Bundan sonra süper ligde kalıcı olmak için çalışmalar yapılmalıdır. Yönetim kurulunuzun çalışmalarınızı beğeniyor ve takdir ediyorum. Abalı Denizlispor’un süper ligde şehrimizi kalıcı olarak temsil etmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Günün son ziyareti Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye gerçekleştirildi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Avni Örki, Abalı Denizlispor’un başarılarını takdir ettiğini belirterek Denizli’nin futbolda süper ligde temsil edilmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Abalı Denizlispor’u yakından takip ettiğini belirten Örki, “Denizlispor’un geçmiş yıllarda gösterdiği başarıları hepimiz biliyoruz. Tekrar o günlere dönebilmek hepimizin hayalidir. Süper lig hedefine doğru emin adımlarla yürüyorsunuz. Bizler de üzerimize düşerek süper lig serüveninde Denizlispor’un yanında olacağız” dedi.
Ziyaretlerde belediye başkanlarında üzerinde isimleri yazılı 20 numaralı formalar hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..