REKLAMI GEÇ

ESENLER EROK’LU FUTBOLAR YÖNETİCİYE KÜFÜR ETTİ

ESENLER EROK’LU FUTBOLAR YÖNETİCİYE KÜFÜR ETTİ

3. Lig 2. Grup’ta Kızılcabölükspor karşısında haklı bir galibiyet alan Esenler Erokspor’da maç sonunda soyunma odasına giden futbolcular Kızılcabölüksporlu yöneticilere küfür etti, ortalık karıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mayıs 2019 Cumartesi, 10:29

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yarı final ilk maçında Kızılcabölükspor, Esenler Erokspor’u konuk etti. İstanbul temsilcisi özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu futbol ile haklı bir galibiyet elde etti ve maçı 3-1 kazanmasını bildi.

Yine iyi bir misafirperverlik örneği gösteren Kızılcabölükspor yöneticileri maç sonunda beklenmedik bir tepki ile karşılaştı.

Maç bitiminde futbolcuların soyunma odasına gittikleri sırada Esenler Eroksporlu iki futbolcunun sarı kırmızılı yöneticilere küfür ettikleri belirtildi.
Bu durum karşısında Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran adeta çileden çıktı. Futbolcunun özür dilemesini isteyen Başkan Duran güçlükle sakinleştirildi.
Esenler Erokspor Başkanı Zafer Topaloğlu devreye girerek Başkan Osman Duran’ı sakinleştirmeye çalıştı. Topaloğlu futbolcuları ile konuşacağını ve gerekli uyarıları yapacağını söyledi, Başkan Osman Duran’dan oyuncuları adına özür diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..