REKLAMI GEÇ

HOROZ KAZANMAYA GİTTİ

HOROZ KAZANMAYA GİTTİ

Denizlispor sezonun son maçı için İstanbul’a hareket etti. Teknik Direktör İldiz kapanışı galibiyetle yapmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2019 Cuma, 11:22

Spor Toto 1. Lig’de topladığı 69 puanla tüm zamanların en yüksek skorunu yapan Denizlispor sezonun son maçında İstanbulspor’un konuğu olacak.
Kapanış maçı yarın saat 16:30’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu StadıNda oynanacak. Karşılaşmayı Yasin Kol, Furkan ürün ve Kerem Yökünç hakem üçlüsü yönetecek.
Yeşil siyahlılarda sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tahacan Velioğlu’nun yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Kerem Can Akyüz ile Abdülkerim Bardakçı maç kafilesine dahil edilmedi. Kart cezalısının bulunmadığı Horozlarda, Teknik Direktör Yücel İldiz;

Asil Kaan Güler, Ziya Alkurt, İsmail Aissati, Mehmet Akyüz, Gökhan Süzen, Burak Çalık, Seddar Karaman, Burak Altıparmak, Kibong Mbamba, Furkan Şeker, Oğuz Yılmaz, Lanre Kehinde, Deniz Vural, Recep Niyaz, Alperen Babacan, Muhammet Himmet Ertürk, Hüseyin Altıntaş ve Bilal Ouldchickh’ten oluşan kafileyi İstanbul’a götürdü.

Sezonun son maçını da kazanarak ligi tamamlamak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Yücel İldiz, Denizlispor taraftarına bu sezonun son üç puanını hediye etmek istiyor. Yeşil siyahlılar diğer yandan Gençlerbirliği’nin puan kaybını bekleyecek. Ankara temsilcisi ile arasında bir puan bulunan yeşil siyahlıların sezonu şampiyon olarak tamamlama olasılığı da bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..