REKLAMI GEÇ

HOROZA AVRUPALI SPONSOR

HOROZA AVRUPALI SPONSOR

Süper lige yükselen Denizlispor ilk sponsorluk anlaşmasının da altına imzasını attı. Avrupa merkezli Yukatel yeşil siyahlıların 5 yıllık sponsoru oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2019 Cuma, 14:03

Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olan Denizlispor bugün çok önemli bir gelir kaleminin altına imza attı. Yeşil siyahlı kulüp Almanya merkezli cep telefonu tedarikçisi Yukatel ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ile Yukatel’in ceosu Yusuf karataş katıldı.

1995 yılında Denizlili bir işadamı olan Yusuf Karataş önderliğinde kurulan firma önümüzdeki beş yıl boyunca Horozların ana sponsoru olacak.

Anlaşmaya göre firma her yıl için birer milyon Euro ödeyecek. Sponsorluk kapsamında Denizlispor’un ismi Yukatel Denizlispor olacak, formada göğüs ve kol reklamlarının yanı sıra otobüslerde ve panolarda da firmanın ismi yer alacak.

Yukatel Ceosu Karataş yeşil siyahlıların süper ligde ilk 5 içinde yer alması durumunda 500 bin lira daha ödeme taahüdündü bulundu. Karataş ayrıca yeşil siyahlıların Avrupa kampı masraflarını da üstlenecek.

Sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Başkan Ali Çetin, Karataş’ın Bekillili olduğunu hatırlatarak, “Hem ticaret hem memleketim diyor. KendYukatel’e Denizlispor’a olan destekleri için teşekkür ediyoruz. Denizlispor için önemli bir anlaşma oldu. Önümüzdeki süreçte de sponsorluk çalışmalarımız sürecek” dedi.

Diğer yandan Denizlispor’a destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Karataş ise Başkan Çetin ve yönetimine teşekkür etti, Denizlispor’un süper ligde de başarılı olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..