REKLAMI GEÇ

Transfer bütçesi 70 milyon lira

Transfer bütçesi 70 milyon lira

Denizlispor Başkanı Ali Çetin bugün gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, transferde izleyecekleri yolu anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2019 Cuma, 14:19

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeler bugünkü basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tüm fedakarlıklardan sonra şampiyon olduklarını hatırlatan Çetin emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Çetin en çok merak edilen konu olan transfere ilişkin de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Denizlispor’un süper ligde transfer bütçesini önce 60 milyon lira olarak belirlediklerini söyleyen Başkan Çetin daha sonra bütçeyi 70 milyon liraya çıkardıklarını açıkladı.

İstanbulspor maçı sonrasında yönetim kurulunun toplanarak transfer çalışmalarını başlatacağını da söyleyen Çetin ilk olarak mevcut futbolcularla görüşeceklerinin altını çizdi.

Çetin, yeni sezonda Teknik Direktör Yücel İldiz ile yola devam etmek istediklerini ve takımdaki bazı futbolcuların yeni sezonda da kendileri ile birlikte olmasını istediklerini belirterek, “İstanbulspor maçı sonrası yönetim olarak bir değerlendirme yapacağız. Hocamızla ve bazı arkadaşlarımızla yola devam etmek istiyoruz. Sezonu tamamladıktan sonra görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. Süper ligde de başarılı bir Denizlispor için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..