REKLAMI GEÇ

HOROZDA TRANSFER BAŞLIYOR

HOROZDA TRANSFER BAŞLIYOR

Denizlispor yönetimi yeni sezon hazırlıklarına bir an önce başlamak istiyor. Bu nedenle Teknik Direktör Yücel İldiz bugün yönetime bir rapor sunacak. Rapor sonrasında transfer görüşmeleri başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Mayıs 2019 Çarşamba, 10:55

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Denizlispor’da kiralık olan üç futbolcu ile sözleşmesi biten 10 futbolcunun yanı sıra sözleşmesi devam ettiği halde ücretleri ödenmeyen 7 futbolcu bulunuyor. Bu belirsiz durumu sona erdirmek isteyen Başkan Ali Çetin ve kurmayları bir an önce transfere başlamak istiyor.

Bu nedenle Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz bu gün yönetime bir rapor sunacak. İldiz raporunda takımda tutulmasını istediği futbolcuları işaret edecek hangi bölgelere transfer yapılmasını istediğini aktaracak.
İldiz’in raporu yeşil siyahlı kurmaylar için de büyük ölçüde belirleyici olacak. Raporun ardından Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Profesyonel Şube’yi harekete geçirecek ve transferi başlatacak.

ÖNCE İÇ TRANSFER
Denizlispor yönetimi sözleşmesi bitenler ve kiralıklar da dahil önce iç transferde işi bitirmek istiyor. Takımın iskelet kadrosundan pek çok ismin kalmasını isteyen yönetim futbolcuları görüşme odasına çağıracak ve yeni sezon için anlaşma zemini arayacak.  Başkan Ali Çetin’in ‘Önce şampiyon takımın futbolcuları ile görüşeceğiz” talimatı verdiği kaydedildi.

FUTBOLCULARA 14 MİLYON LİRA BORÇ BULUNUYOR
Yıllardır ekonomik sıkıntılarla mücadele eden Denizlispor tüm olumsuz şartları lehine çevirerek şampiyonluğunu ilan etti ama bu süreçte yine de beklediği desteği alamadı, istediği miktarda kaynağa ulaşamadı. Süper lig gelirlerinin önemli bir bölümünün eski alacaklara gidecek olması yönetimi kara kara düşündürüyor. Süper ligde daha yüksek bütçeli bir takım kurmayı planlayan yeşil siyahlı kurmaylar mevcut futbolcuların da alacaklarını bitirmek istiyor. Yeşil siyahlıların peşinat ve maç başı alacakları toplamının 10 milyon lirayı bulduğu ve şampiyonluk primlerinin de 4 milyon lira tutarında olduğu öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..