REKLAMI GEÇ

Yetenek avcıları Denizli’de

Yetenek avcıları Denizli’de

Basketbol tutkunlarının merakla beklediği Denizli Showcase hafta sonunda Yüksekçıta Koleji’nde yeni yeteneklerin keşfi için gerçekleşecek. Başvurular internet üzerinden yapılacak. Seçmelerde başarılı olan sporcular için ABD’de eğitim bursu verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2019 Perşembe, 09:38

Dünya basketbolunun en büyük organizasyonlarından biri olan Amerikan Kolej Sporları’nın yetenek avcılarının gözü Mayıs ayında Denizli’deki seçmelerde olacak.

UBA International’ın, BestSport Style organizatörlüğünde Denizli Yüksek Çıta Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Denizli Showcase 2019’da genç basketbolcular bir kez daha ABD’de burs kazanmak için yeteneklerini sergileyecekler.

2015’ten bu yana İstanbul,İzmir,Ankara,Kosova,Almanya’da dokuz kez düzenlediği seçmeler ile genç basketbolculara ABD’de lise ve üniversitelerde burs kazanma imkanı sağlayan UBA International’ın bu organizasyonu 150 kişilik kontenjanla sınırlı olacak.

EĞİTİMİNİ VE KARİYERİNİ ABD’DE SÜRDÜRME FIRSATI
Bugüne kadar Avrupa’da farklı ülkelerde yoğunlaşan oyuncu taramaları UBA International’ın çalışmaları aracılığıya artık Türkiye’de de sürekli hale geldi. Dolayısıyla bu seçmelerde kendilerini ispatlayan sporcular ABD’deki lise veya üniversitelerde basketbol bursuyla hem sportif kariyerlerini hem de eğitim hayatlarını bir arada sürdürme ve yabancı dil öğrenme şansını yakalayabiliyor.

GÖZLER 25-26 MAYIS’DA DENİZLİ’DE OLACAK
25 ve 26 Mayıs tarihlerinde iki gün boyunca düzenlenecek seçmelere katılan sporcular takımlara ayrılıp maç oynayarak yeteneklerini sergileyecekler. Maçların aynı zamanda video kayıtları da alınacak.Organizasyon sırasında ailelerede ABD-BURS-EĞİTİM Konuları hakkında seminer verilecek

13-20 yaş arası sporcuların katılacağı Denizli Showcase 2019 etkinliğinin başvuruları online olarak web sitesinden yapılacak. Program, önemli bilgiler ve başvuru süreci için www.ubainternational.com.tr ziyaret edilebilir, ya da info@ubainternational.com.tr mail adresi ile 0544 487 02 93  numaralı telefondan daha fazla bilgi alınabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..