REKLAMI GEÇ

KAPTAN MEHMET AKYÜZ’E TEKLİFLER YAĞIYOR

KAPTAN MEHMET AKYÜZ’E TEKLİFLER YAĞIYOR

Denizlispor’un kaptanı transferin de gözde isimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Mehmet Akyüz ile 1. Lig kulüplerinin yakından ilgilendiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 11:06

Denizlispor’un hem ligde kalmasında hem de şampiyonluğunda büyük paya sahip olan kaptan Mehmet Akyüz transferin de gözdesi oldu.
33 yaşındaki forvet önceki sezon devre arasında Giresunspor’dan transfer edildikten sonra Denizlispor forması ile 12 golün altına imza atmış ve yeşil siyahlıların ligde kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.
Futbolcu bu sezon yeşil siyahlıların tüm maçlarında forma giydi ve rakip fileleri 15 kez havalandırarak şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. Akyüz’ün son iki sezondaki yükselen grafiği diğer kulüplerin de dikkatinden kaçmadı.
1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen kulüplerin radarına takılan Mehmet Akyüz’e memleketi Sakaryaspor’dan da sürpriz bir teklif geldi. Futbulcuyu çok yüksek bir bedelle takıma dahil etmek isteyen Sakaryaspor yönetiminin Akyüz için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.
Denizlispor ile sözleşmesi devam eden deneyimli futbolcualacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuştu.

Yeşil siyahlı yönetim ise süperligde de kaptanını bırakmak istemiyor. Denizlisporlu kurmaylar ekonomik sorunları çözerek ödemeleri gerçekleştirmek ve geçen sezondan hem sözleşmesi devam eden hem de yeniden anlaşmalarla 10 futbolcusu ile yoluna devam etmek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..