REKLAMI GEÇ

MEKİK YOK OLMASIN

MEKİK YOK OLMASIN

Kızılcabölükspor hafta sonunda olağan genel kurul gerçekleştirecek. Başkan Osman Duran destek olunmaması durumunda aday olmayacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Haziran 2019 Pazartesi, 15:38

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor virjın eşiğinde. Uzun süredir profesyonel ligde mücadele eden ve finallerde boy gösteren Mekik bu sezonu da yarı final oynayarak kapatmıştı.

Buna karşın sınırlı destek nedeniyle sarı kırmızılı kulübün sıkıntıları yönetimi yordu. Başkan Osman Duran ve ekibinin Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve hayırsever işadamı Osman Aydınlı’nın destekleri ile yürüttüğü süreçte sona gelindi.
Düşük bütçeli takımlarla ligde olağanüstü başarılar elde eden Başkan Duran ve kurmayları ilerleyen dönemde destek olmadan görev almak istemiyor.
Borçsuz ender kulüplerden biri olmasına rağmen mali sıkıntılar nedeniyle 2. Lig hedefini gerçekleştiremeyen sarı kırmızılılar Pazar günü olağan genel kurul gerçekleştirecek.
Başkan Osman Duran’ın açık destek olmaksızın aday olmayacağını duyurduğu genel kurul öncesi kulüp yönetimine talip olan kimse de bulunmuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..