REKLAMI GEÇ

İMZALAR BAŞLIYOR

İMZALAR BAŞLIYOR

Denizlispor yönetimi basın toplantısı düzenledi, kamuoyunu aydınlattı. Başkan Ali Çetin çok konuşulan transfer konusunda sabır istedi, “Yarın ya da yarından sonra imzalar başlıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Haziran 2019 Pazartesi, 16:46

Denizlispor’da Başkan Ali Çetin kurmayları ile birlikte kameraların karşısına geçti. Gelişmeleri ve transferde son durumu değerlendiren Başkan Ali Çetin önemli detaylar aktardı.

BİR HAFTAYA İÇ TRANSFER BİTECEK
Gazetecilerin transferdeki son durumu sorması üzerine söz alan Başkan Yardımcısı Engin Şahin iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini, Adam Stachowiak ve Aissati de sona yaklaştıklarını belirterek, “Bu iki transferi bu hafta bitireceğiz. İç transferde çok fazla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Transferin bu kadar zaman almasının nedeni fiyat farklarını değerlendiriyor olmamız. Futbolcu maliyetlerinde ciddi artış var. Geçen yıla göre fiyat farklarını  değerlendiriyoruz. Bir hafta içinde iç transferi tamamlamış oluruz” dedi.

BÜTÇEMİZ 1,5 MİLYON ARTI VERDİ
Daha sonra transfer bütçesine ilişkin değerlendirme yapan Başkan Ali Çetin, Biz 70 milyon lira değil de 10 milyon Euro gibi bir bütçe belirlemiştik. Kafamızda oluşturduğumuz kadro ile bütçemiz 1-1,5 milyon kadar artı verdi. Transfer komitesi hem Engin Şahin, hem Ali Fırat hem de Burak Özsaraç  15 gündür uyumuyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Alacağımız futbolcular ilk 5 hedefimize ulaşacağımız arkadaşlar olacak. Transferle ilgili olarak üç beş gün daha  izin istiyoruz. Bu camiada isim lanse edildiği zaman fiyat artıyor. İmza attırmadan kimseyle bir şey paylaşmama kararı aldık. Yarın ya da yarından sonra imzalar başlayacak. Denizlispor iyi yerlerde olacak” dedi.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN İSİM OLACAK
Transferde taraftarları heyecanlandıracak bir isim de olacağını belirten Başkan Ali Çetin, “İyi transferler yapacağız. Taraftarı heyecanlandıran isim de var. Forma satışlarını da etkileyecektir. Hocamız ile ilgili bir takım şeyler söylendi. Hocamız ile hiçbir sorunumuz yok. İnsanları huzursuz etmenin anlamı yok. Kulüp olarak, yönetim olarak, transfer konusunda hiç bir sıkıntımız yok” dedi. Başkan Ali Çetin Veli Acar’ın idari menajer olarak görev yapacağını belirtirken Durmuş Ali Çolak önderliğinde izleme ekibi kurulduğunu da kaydetti.

KULÜBÜ CİDDİ BORÇLARA SOKMAYACAĞIZ
Denizlispor’u büyük borçların altına sokmaya niyetleri olmadığını söyleyen Başkan Ali Çetin, “Ne söz verdiysek arsaındayız. Borcumuz da kalmayacak, ilk beşin içinde de yer alacağız” diye konuştu. Tesislerde yenileme çalışmaları yürüttüklerini de kaydeden Çetin, “Şemikler’deki tesislerimiz 5 yıldızlı otel gibi olacak. Tadilatlara başladık. Eski binamız da 150 kişi kapasiteli olacak” diye konuştu.

STAT ZEMİNİ AŞAĞI ALINACAK
Denizli Atatürk Stadı’nın zeminini 3 metre aşağı alacaklarını ve koltuk kapasitesini 3 bin artıracaklarını söyleyen Başkan Ali Çetin yeni statta 14 ayrı loca olacağını bunların 11’inin satışının yapıldığını kaydetti. Stat konusunda bakanlığın desteğini alacaklarını da söyleyen Başkan Ali Çetin, “Sayın bakanın destek sözü var. Biz de yazışmaları tamamlamaya çalışacağız. Tadilatı hızlı bir şekilde tamamlayıp sezona yetiştireceğiz. Zemin aşağı çekilecek tribünler sahaya biraz daha yaklaşacak” diye konuştu.

BORÇ PARAYA İHTİYACIMIZ YOK
Başkan Ali Çetin Denizlispor Kulübü’nün borç paraya ihtiyacı olmadığını belirterek, “Şimdi önceden bizimle çalışmayan banka ve finans kuruluşları irtibata geçmek istiyorlar. Bizim krediye ihtiyacımız yok. Geri dönüşü olmayan paraya ihtiyacımız var. Proje üretiyoruz. Kaynak oluşturuyoruz” dedi. Denizlispor yönetimi bu sezon kaldırılan kupanın minyatürünü yaparak satışa çıkaracak. İlk olarak bin adet üretilecek olan şampiyonluk kupası daha sonra 10 bin adet daha satılacak.

YENİ MAĞAZA GELİYOR
Basın toplantısında merkez kapalı spor salonu yanında yeni bir store mağazası açılacağı belirtildi. Yeşil siyahlı kurmaylar bu sezon yine Nike firması ile yola devam edeceklerini hatırlattı. Yönetici Mahmut Akarsu yeşil siyahlı taraftarlardan lisanslı ürünlerin satın alınmasını isterken bazı taraftar gruplarının kendi formalarını yaptırdığını bunun yanlış olduğunu söyleyerek, “Bir projeleri varsa gelsinler birlikte yapalım. Dışarıda sağda solda kulübe katkısı olmayan ürünlerden kaçınalım” dedi.

KRİTER SORUNUMUZ YOK
Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise kulübün resmi borcunun 38 milyon 44 bin lira olduğunu belirterek, “Sürekli mali kriterlerle beklentiye girenler oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayal kırıklığı yaşayacaklar. Mali kriterlerle ilgili çalışmalarımızın yüzde 80’i sona erdi. 38 kişiden imza alacağız ve paralarını ödeyeceğiz. 20 Temmuz’a kadar süremiz var. Şimdiden geleştiri alıyoruz. Bu her yıl olan bir şey. Sorunsuz çalışmaları bitireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..