REKLAMI GEÇ

KADROYA GİREMEDEN GÖNDERİLDİ

KADROYA GİREMEDEN GÖNDERİLDİ

Denizlispor geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı ve maliyetsiz olduğunu açıkladığı Bilal Old Chickh ile yollarını ayırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Haziran 2019 Çarşamba, 10:18

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ve 1,5 yıllık sözleşme imzalanan Bilal Old Chick gönderildi.
Denizlispor’dan önce Hollanda’nın Ucrecht takımında oynayan ve boşa çıkan futbolcu transfer edildiğinde Denizlispor’a maliyeti olmayacağı duyurulmuştu. Futbolcu ile garanti para yerine maç başı anlaşması yapılmış buna karşın 21 yaşındaki Cezayir asıllı oyuncu hiçbir resmi maçta Denizlispor forması giyme şansını bulamamıştı.

Kanatta oynayan futbolcuya sezon içinde ihtiyaç duyulmamış görev aldığı hazırlık maçlarında da teknik ekibe kendini gösterememişti.

Bu sezon süper ligde mücadele edecek olan Denizlispor futbolcunun transferini daha çok geleceğe yatırım olarak göstermişse de Bilal ile yolların ayrılmasına karar verildi. Futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği ve yeşil siyahlı kulübe maddi yük getirmediği kaydedildi.

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat futbolcu ile yollarını ayırdıklarını doğrularken, “Bize maliyeti olmadı” açıklaması yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..