REKLAMI GEÇ

FIRAT’TAN TARAFTARA MESAJ

FIRAT’TAN TARAFTARA MESAJ

Denizlispor’da Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat transferin ağır ilerlediği eleştirilerine yanıt verdi; “Aceleye gerek yok. Kamp dönemine kadar transferi büyük ölçüde bitireceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2019 Perşembe, 11:36

Yeşil siyahlı taraftarlar özellikle sosyal medyada transferin yavaş ilerlemesi nedeniyle eleştrilerini yükseltmeye başladı. Yeşil siyahlı kulüp giden onca oyuncusuna karşın sadece bir futbolcuya imza attırabildi.

Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı ve taraftarın transfer konusundaki endişesinin yersiz olduğunu söyledi.

Transfer konusunda aceleci davranıp hata yapmak istemediklerini, Denizlispor’a faydalı olacak oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini söyleyen Asbaşkan Fırat, “Hem futbolcularla hem de menajerleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Kısa süre içinde imza attırmak istiyoruz. Resmi sözleşmeye imza atmadan kimse ile anlaşma yaptık diye açıklama yapmıyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Taraftarlarımız da endişe etmesin. Kamp dönemine kadar transferleri büyük ölçüde bitirmiş olacağız” dedi.
Yeşil siyahlı kulübün büyük paralarla oyuncu transfer etme lükse olmadığının da altını çizen Fırat, “Denizli’deki aile ortamının bir parçası olabilecek, yüksek bedelli olmayacak, bütçemizi zorlamayacak oyuncularla anlaşma zemini arıyoruz. Biraz daha sabır istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..