REKLAMI GEÇ

BAŞKAN HOROZUN TRANSFER PLANINI AÇIKLADI

BAŞKAN HOROZUN TRANSFER PLANINI AÇIKLADI

Denizlispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Ali Çetin ilk kampa kadar takıma 4 takviye daha yapacaklarını duyurdu. Çetin kupa konusunda taraftardan özür diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Haziran 2019 Salı, 10:28

Denizlispor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. İki futbolcusu ile sözleşme yenileyen ayrıca dört transferi takıma kazandıran yeşil siyahlı kurmaylar ilk kamp dönemine kadar takıma yeni takviyeler yapacak. Kadrosunda şimdilik 12 futbolcu bulanan yeşil siyahlıların ilk kamp döneminde genç ağırlıklı bir kadro ile başlaması bekleniyor.

Dün Pamukkale TV’nin sorularını yanıtlayan Başkan Ali Çetin ilk kampa kadar takıma dört takviye daha yapacaklarını söyledi.

Nokta transferler yaptıklarını söyleyen Başkan Ali Çetin, “Lig deneyimi olan futbolcuları takıma dahil ediyoruz. İşi şansa bırakamayız. Sokağa atılacak tek kuruşumuz yok. Biraz daha sakin ve mantıklı hareket ederek kadro kuruyoruz. İlk kampa kadar takıma dört takviye daha yapılacak. İkinci kampa kadar da kadroyu oluşturmuş olacağız” dedi.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ
Başkan Ali Çetin kupa tartışmasına da değinerek taraftardan özür diledi. Bazı taraftarların şampiyonluk kupası ile cezaevi önünde resim çekilmesinden sonra diğer taraftar grubu sosyal medya üzerinden çok sert açıklamalarda bulunmuş ve yönetimi istifaya davet etmişti.

Konuya ilişkin görüşü alınan Başkan Ali Çetin, “Bu kupa herkesin. Tüm taraftar gruplarının. Bize mezarlık ziyaretine götürmek istediklerine dair başvurdular. Yönetimden görüştük.  Ama taraftar gruplarından bir tanesi mezarlık ziyareti sonrasında kupayla cezaevi önünde resim çekildi. Yaptıkları doğru değil. Burada giden bir can var. Tasvip etmiyoruz, yanlış bir iş. Belki biz de kupanın başına birini verebilirdik. Arkadaşlar mezarlık ziyareti olduğu için güvenmiş. Yanlış uygulama olmuş. Bazı arkadaşlar da tepki gösterdi. Haklılar. Camiadan bu konuya ilişkin özür diliyoruz. Burada bir hata varsa yönetimin hatasıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..