REKLAMI GEÇ

3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Yeni sezona gençleştirilmiş bir kadro ile devam etmek isteyen Kızılcabölükspor’da sözleşmesi sona eren üç futbolcu ile yeniden masaya oturuldu fakat anlaşılamadı. Mekik sözleşmesi devam eden dört oyuncusu ile ise ücretleri konusunda yeniden anlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2019 Perşembe, 11:04

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor yeni sezona genç ağırlıklı bir kadro ile girmek istiyor. Sarı kırmızılılar ekonomik koşulları da göz önüne alarak bu yıl hedefini değiştirdi. Yeni sezonda daha çok yetiştirici kimliği ile öne çıkmak isteyen Mekik bu nedenle kadrosunda genç futbolculara yer verecek.

Diğer yandan kadronun ana iskeletini korumak isteyen Başkan Osman Duran ve kurmayları eski oyuncuları ile de masaya oturdu.

Sözleşmesi sezon sonunda biten ve genel kurulu bekleyen kaleci İsmail Şahmalı, kanat oyuncusu Gökhan Özer ve ön libero Ersin Aslantoğ ile yapılan görüşmeler sonuç vermedi. Taraflar anlaşamayınca futbolcular yeni sezon için başka takım bulma kararı aldı.

Diğer yandan Kızılcabölükspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Taygun Vurgun, İsyal Ural, Serkan Özen ve Ali Helvacı ile bir kez daha masaya oturuldu. Futbolcuların ücretlerine yeni düzenleme yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..