REKLAMI GEÇ

MEKİK 1. GRUP’TA

MEKİK 1. GRUP’TA

Denizli’nin 3. Lig’deki tek temsilcisi Kızılcabölükspor yeni sezonda 1. Grup’ta mücadele edecek. Sarı kırmızılılar birbirinden zorlu rakiplerle mücadele edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Temmuz 2019 Perşembe, 13:49

TFF 3. Lig’de grup kuraları çekildi. Denizli’nin bu ligdeki tek temsilcisi olan Kızılcabölükspor 1. Grup’ta mücadele edecek.

Sarı kırmızılıların grubunda Şile Yıdızspor, Manisaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Tire 1922, Yeni Orduspor, Serik Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor, Erzin Belediyespor, Karaköprü Belediyespor, 24 Erzincanspor, Çatalcaspor, Düzcespor, Artvin Hopaspor, Yomraspor, Tokatspor, Çankaya FK ve Silivrispor yer alıyor.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Serkan Görgeç güçlü takımların olduğu dengeli bir gruba düştüklerini belirterek; “Genel olarak baktığımızda güçlü takımların olduğu dengeli bir grupta yer alıyoruz. Uzak deplasman sayımız yüksek. Grupta geçen sezon play-off oynayan takımlar var ve bu sezon için iyi kadro kuran takımlar var. Şu takım düşer yada şu takım açık ara gider diyebileceğiniz takım yok. 7-8 takımın şampiyonluk yarışının içinde olacağı bir lig bizleri bekliyor. Biz artık bu ligin tecrübeli takımı olarak planlamalarımızı ona göre yapacağız. Çekilen kura Kızılcabölükspor camiasna hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..