REKLAMI GEÇ

ASBAŞKAN TUN: BÜTÇEMİZE GÖRE TRANSFER YAPIYORUZ

ASBAŞKAN TUN: BÜTÇEMİZE GÖRE TRANSFER YAPIYORUZ

Kızılcabölükspor’da Futbol Şube Sorumlusu Tun bütçelerini aşmadan transferlerini gerçekleştirdiklerini hatırlattı, “Arzu edilen bir kulüp haline geldik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Temmuz 2019 Salı, 12:18

Bu sezon TFF 3. Lig 1. Lig’de mücadele edecek olan Kızılcabölükspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Geride kalan sezonlardan farklı olarak daha mütevazi bir kadro planlayan sarı kırmızılılarda Profesyonel Şube Sorumlusu Asbaşkan Halil Tun açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon plalamalarına tam gaz devam ettiklerini söyleyen Tun, Kızılcabölükspor’un futbolcular arasında da tercih edilir bir kulüp olduğunu hatırlattı.

Tun; “Yeni sezona Serkan Görgeç hocamız ve ekibi ile başladık. Hocamızın raporu doğrultusunda iç transferde yeniden anlaştığımız arkadaşlar var. Dış transferde de şuana kadar 4 oyuncuyla sözleşme imzaladık ve görüşmeler sürüyor. Bütçemiz doğrultusunda planlamamız devam ediyor. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Kızılcabölükspor forması giymek isteyen birçok oyuncu var. Takımımız oyuncular arasında arzu edilen bir kulüp haline geldi. Buda bizim ne kadar doğru işler yaptığımızın göstergesi. 18 Temmuz perşembe günü toplanarak ilk antrenmanımızı yapacağız. Kızılcabölükspor yine ligin renkli takımlarında birisi olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..