REKLAMI GEÇ

4 BÜYÜKLERLE MAÇLARDA BİLET FİYATLARI DA DEĞİŞECEK

4 BÜYÜKLERLE MAÇLARDA BİLET FİYATLARI DA DEĞİŞECEK

Denizlispor yönetimi kombine gelirlerini artırmak için 4 büyüklerle oynanacak maçlarda farklı bir fiyat politikası uygulayacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Temmuz 2019 Perşembe, 11:54

Sezon öncesi taraftarların kombine almalarını sağlamak adına çeşitli kampanyalar yapan son olarak 15 Temmuz darbe teşebbüsünün yıl dönümünde 15 gün süreyle 500’er liralık indirime giden Denizlispor yönetimi kombine gelirlerini artırmak için ligin şampiyonluk görmüş takımları ile yapılacak maçlarda farklı bir fiyat politikası uygulayacak.

B ve D üst tirbün biletlerini 2 bin, A ve E üst tribünleri bin, ailme tribününü 500 ve kale arkasını ise 300 lira yapan yönetim bu fırsatı kullanmak istemeyip sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarını izlemek isteyen Denizlilileri üzecek.

Bu maçlarda bilet fiyatlarını artıracak olan yeşil siyahlı kurmayların kale arkası tribün biletlerini bile 100 liradan az olmamak kaydıyla artıracağı öne sürülüyor. Yeşil siyahlı kulislerde taraftarların çok daha avantajlı olan kombine biletlere yönelmesi ve Yukatel Denizlispor’a sezon boyunca desteğinin sağlanması için bu fiyat politikası izlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ONUR   -  Bağlantı 18 Temmuz 2019, 17:46

İstanbul takımları deyin şunlara. 4 büyük yok. bunları büyük diye tabir eden küçük insanlar. bu şehirde sadece DENİZLİSPOR. başkası semt takımından öteye geçmez.