REKLAMI GEÇ

STADIN ÇATISINDA GÜNEŞ PANELİ OLACAK

STADIN ÇATISINDA GÜNEŞ PANELİ OLACAK

Denizlispor yönetimi stadın üstünü tamamen kapatmak üzere düğmeye bastı. Projeyi yenileyen yeşil siyahlılar güney panelleri için de yer açıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2019 Perşembe, 12:30

Denizli Atatürk Stadı’nın üstü açık olan maraton ve kale arkası tribünlerinin üstü kapatılacak. Daha önce çalışmalara Galatasaray maçı sonrasında başlanacağını duyuran Denizlispor Başkanı Ali Çetin şimdi projede değişikliğe gidildiğini açıkladı.

Yeni bir proje hazırlattığını söyleyen Çetin, yeni düzenleme ile stat çatısında güneş panellerinin yer alabileceğini kaydetti.

Bakanlıktan proje için ödenek beklendiğini söyleyen Başkan Ali Çetin, Ekim ayı sonuna kadar Denizli Atatürk Stadı’nın tamamen kapatılacağını duyurdu. Şimdilik çatılara güneş panelleri döşenmeyeceğini bunun geleceğe yönelik bir proje olduğunu söyleyen Çetin, “İlerisi için düzenliyoruz. Taşıcılar yeniden tasarlanıyor. Güneş paneli taşıyabilecek şekilde olacak” dedi.

Stat çatılarının boş durduğunu ve maç günleri dışında bir işe yaramadığını söyleyen Çetin, “Öyle boş yatıyorlar. O bölümden de istifade etmek istiyoruz. Bu nedenle projede değişiklik yapıyoruz” dedi.

Denizli Atatürk Stadı içinde inşaat çalışması yapılmayacağını, sadece montaj gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Çetin, “Tribünlerin üstünün örtülmesi için firmalardan teklifler alıyoruz. Tüm malzemeler fabrikada hazırlanacak. Statta ise sadece montaj çalışması yapılacak.  Montaj işlemleride kısa sürecek. Bulduğumuz her zaman boşluğunda çalışma yapacağız. Denizli Atatürk Stadı’nın üstü tamamen kapanacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..