REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BASKET EVDE MAÇ VERMEYECEK

DENİZLİ BASKET EVDE MAÇ VERMEYECEK

Denizli’yi TBL’de temsil eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket sezonun ilk maçına Samsun deplasmanında çıkacak. İlk hafta maçları 12-13 Ekim’de oynanacak. Coach Şahin Ateşdağlı yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Eylül 2019 Perşembe, 11:06

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefnedi Belediyesi Denizli Basket sezonu Samsunspor deplasmanında açacak. Ligde ilk hafta maçları 12-13 Ekim’de oynanacak.

Denizli Basket Coachu Şahin Ateşdağlı yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. İyi bir sezon geçirmeyi planladıklarını söyleyen Ateşdağlı, Denizli’yi tüm rakipler için zor bir deplasmana dönüştürmek istediklerini, iç sahada maç kaybetmemeyi planladıklarını söyledi.

Ligi en iyi yerde bitirmek istediklerinin altını çizen Ateşdağlı, “Hazırlık sürecimiz sürüyor. Geçen sezonki kadrodan 9 oyuncumuz bulunuyor. Yeni tranfserlerle takımı güçlendirdik. Adaptasyon sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hazırlık maçları ile takımın durumunu görmek istediğinin de altını çizen Coach Ateşdağlı, federasyon kupasının yanı sıra üç de hazırlık maçı oyanayacaklarını kaydetti.

Denizli’nin basketbolu sevdiğini dile getiren Ateşdağlı, “Denizli basketbolu seven bir şehir. Daha önceki yıllarda da bu böyleydi. Kulüpler kapandı, kulüpler açıldı. Geçen sene bir ivme yakaladık. Seyircilerin bunda çok büyük bir katkısı var. Her yerde söylüyoruz, dile getiriyoruz. Maçlarımızı oynadığımız PAÜ Arena’daki ambiyans, çok ciddi anlamda pozitif olarak etkiliyor bizi. Bu sezon geçen seneki seyirci desteğinin daha da artacağını umuyorum. Bu sezon lig daha kaliteli, daha üst level oyuncuların olduğu bir lig. Seyir zevki yüksek maçlar olacak. Bizde burada kendi evimizde kazanarak seyircilerimize oldukça güzel bir basketbol maçları izlettirmek hedefindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..