REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLDİZ : BEKLENMEDİK BİR MAĞLUBİYET

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLDİZ : BEKLENMEDİK BİR MAĞLUBİYET

Yukatel Denizlispor teknik patronu Yücel İldiz beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, özellikle ikinci yarıda atak yapmakta zorlandıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Eylül 2019 Pazartesi, 10:08

(AA) – Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Konyaspor’a 0-1 yenilen Yukatel Denizlispor’un teknik direktörü Yücel İldiz, “Bizim adımıza tabii ki beklenmedik bir mağlubiyet.” dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra iyi bir başlangıç hedeflediklerini ve Konya maçının zor geçeceğini bildikleri için hazırlıkları ona göre yaptıklarını söyledi.

Tecrübeli bir ekip ile oynadıklarını belirten İldiz, “Oyunun ilk yarısına baktığımızda hakikaten istediğimiz şekilde dengeli giden bir oyun vardı. Birçok gol pozisyonuna girdik. İki takımın da istediği şekilde bitti diyebilirim ilk yarı. İkinci yarı aynı şekilde rakibimizi üstümüze çekmeyi başardık. Ondan sonra ataklarımızı yapmamız lazımdı. Ama onda çok başarılı olamadık. Beklenmedik gol seyircilerimizin önünde oyuncularımın moralini bozdu diyebilirim.” diye konuştu.

Takımda tam hazır olmayan oyuncuların bulunduğunu anlatan İldiz, şu ifadeleri kullandı:  “Bu anlamda sıkıntı yaşadık. Oyunun sonuna doğru baskı kurduk fakat başarısızdı. Maçı kazanan Konyapsor’u tebrik ediyorum. Bizim adımıza tabii ki beklenmedik bir mağlubiyet. Devamlı antrenmanımızı yapacağız ve hafta sonu deplasman maçına hazırlanacağız”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mustafa   -  Bağlantı 17 Eylül 2019, 08:46

Aissati’nin kanatta faydalı olmadığını önceki sene defalarca tecrübe etmemize rağmen yanlışta ısrar ediyoruz. bu da bize pahalıya patlıyor.

yusuf kenan kandemir   -  Bağlantı 16 Eylül 2019, 11:43

yücel ildiz hocam ,maçta değişikliklerde çok geç kaldın , rodıega çok yalnız kaldı ,mağlubiyet göz göre göre geldi .çok iyi top çeviriyoruz ama sonuç yok .

sadık   -  Bağlantı 16 Eylül 2019, 10:23

biz neden rakibimizi üstümüze çekiyoruz. neden kendimiz rakibin üstüne gitmiyoruz. sanki deplasmanda oynayan takım biziz. böyle bir futbol istemiyoruz. saldıran baskı yapan bir takım izlemek istiyoruz