REKLAMI GEÇ

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SKOR

KÖTÜ FUTBOL KÖTÜ SKOR

Yukatel Denizlispor kendi evindeki ilk puan kaybını Konyaspor’a karşı yaşadı. Yeşil siyahlılar 1-0 kaybettiği karşılaşmada rakip galeye gitmekte zorlandı, oyun kontrolünü rakibe verdi. Horozun kötü futbolu tribünlerin de enerjisini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Eylül 2019 Pazartesi, 10:46

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonunda flaş bir başlangıç yapan Yukatel Denizlispor dördüncü haftaya kadar 7 puan toplayarak tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini gerçekleştirmişti. Yeşil siyahlıların Konyaspor maçında ortaya koyduğu futbol ise üç maçlık sürecin tam aksi yönündeydi.
Konyaspor karşısında topa sahip olmada ve pozisyon üretmede zorlanan Horozlar, ateşli taraftarının da enerjisini almayı başardı.
Teknik Direktör Yücel İldiz’in Olcay, Sacko ve Mehmet Akyüz hamleleri de oyun üstünlüğünü yeşil siyahlılara getirmeyi başaramadı.
Maçın başından itibaren oyunu kontrol eden Konyaspor özellikle maçın ilk 10 dakikalık diliminde Horozlara top göstermedi. Konuk ekibin bir şutu direkten döndü.  Yeşil siyahlılar daha sonra oyunu dengelemeyi başarsa da topu hücum bölgesine aktaramadı.
Denizlispor’da Recep Niyaz ve Aissati’nin kötü bir maç çıkarması en büyük kozu hücum olan Horozları oyundan düşürdü.

Rodagella ve Barrow ile bir şeyler yapmaya çalışan yeşil siyahlılar Konyaspor’un kalabalık defans hattında boşluk bulamadı.
Konyaspor kontra ataklarla etkili olmaya çalışırken sınırlı sayıda pozisyon üretse de skoru bulduktan sonra oyunu tutmayı başardı.

Özellikle karşılaşmanın son bölümünde baskı kurması beklenen Horozlar, rakipten topu alamadı. Konyaspor oyuna ve topa sahip olarak skoru korumasını bilirken yeşil siyahlıları defansta sık sık eksik adamla yakalasa da son paslarda etkili olamayarak farkı açma fırsatını kullanamadı.
Sezonun en kötü maçını oynayan yeşil siyahlılar bu görüntüsü ile daha önce umut olduğu taraftarının kafasında soru işaretleri uyandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..