REKLAMI GEÇ

HOROZ GÖÇEK İLE KAYBETMİYOR

HOROZ GÖÇEK İLE KAYBETMİYOR

Ligde yeniden çıkış arayan Denizlispor, Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Horozlar Göçek ile sadece iki maç kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Eylül 2019 Perşembe, 12:11

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta evinde Konyaspor’a kaybeden Horozlar puan kaybını Kayserispor maçında gidermek istiyor. Hafta başından bu yana zorlu maça hazırlanan yeşil siyahlılar karşılaşmadan üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Merkez Hakem Kurulu Cumartesi 17:30’da Kadir Has Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hakemlerini açıkladı. Zorlu maçı İstanbul Bölgesi üst klasman hakemlerinden Hüseyin Göçek yönetecek. Alpraslan Dedeş ve Erdem Bayık Göçek’in yardımcılıklarını yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erkan Engin olarak belirlendi.

Zorlu maç hakem Hüseyin Gözçek’in kariyerindeki 490’ncı maç olacak. Türkiye kupa ve liglerinde ise 418’nci kez görev alacak.

Yeşil siyahlılar Hüseyin Göçek’in yönettiği karşılaşmalarda nadiren maç kaybediyor. Denizlispor 16 maçını yöneten Hüseyin Göçek ile sadece iki maç kaybetti. Buna karşın 5 maçı kazanırken 9 maçı da eşitlikle tamamladı.

Göçek’in yönettiği karşılaşmalarda ev sahiplerinin kazanma oranı yüzde 44 olarak öne çıkarken misafir takımların kazanma oranı yüzde 27 olarak gerçekleşti. Maç başına 5 sarı kart gösteren Göçek 4 maçtan birinden mutlaka kırmızı kartına başvuruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..