REKLAMI GEÇ

GÖRGEÇ MÜCADELEDEN MEMNUN

GÖRGEÇ MÜCADELEDEN MEMNUN

Serik Belediyespor karşısında eksik kalmasına rağmen üstünlüğünü koruyan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Görgeç öğrencilerinin ortaya koyduğu olağanüstü performanstan memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2019 Pazartesi, 10:04

TFF 3. Lig 1. Grup’ta hafta sonunda Serik Belediyespor’u konuk eden Kızılcabölükspor maçı 2-1 kazandı. Taraftarı önünde ilk kez galip gelen sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Serkan Görgeç maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Maçın başında her iki takımdan birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Denizli temsilcisi karşılaşmayı 9 kişi ile tamamladı. Eksik olmalarına karşın rakibe karşı iyi direnç gösterdiklerini belirten Görgeç; “Rakibi çok iyi analiz etmiştik. Çok şut atan, çok orta yapan, kafa toplarıyla tehlikeler yaratan bir takım olduğunu biliyorduk. Bizde önlemlerimiz ona göre aldık. Maçın başında her iki takımda eksik kalınca 10’a 10 oyunda baskıyla rakip kaleye yüklendik. Gollerde peş peşe geldi. Bu devrede direkten dönen topumuz da vardı. Özellikle ilk yarıda yakaladığımız pozisyonları sonuçlandırabilseydik maçı tamamen koparabilirdik. İkinci yarıya da iyi başladık. Ama dokuz kişi kalınca artık geriye çekilmek zorunda kaldık. Kalecimiz Bahadır bu bölümde penaltıyı da kurtararak bize güç kattı. Son dakikada kalemizde gole engel olamadık. Nihayetinde sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. Kazandığımız için mutluyuz. Çocuklar olağanüstü bir mücadele gösterdiler. Hepsini tek tek kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..