REKLAMI GEÇ

HOCANIN RİTMİNİ BOZDUK

HOCANIN RİTMİNİ BOZDUK

Denizlispor’un teknik patronu Özdilek devraldığı takımlarda genellikle kazanarak başlıyordu ama Fenerbahçe maçında bu büyü bozuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ekim 2019 Pazartesi, 11:40

Sezona şampiyon hocası Yücel İldiz ile başlayan Yukatel Denizlispor işlerin yolunda gitmemesinden sonra teknik direktör değişikliğine gitmişti.

Yeşil siyahlılar yaklaşık bir hafta önce takımın başına Mehmet Özdilek’i getirdi. Süper Lig’de 8 takım çalıştıran Özdilek göreve başladığı haftalarda genellikle takımına maç kazandırıyordu ama bu ritmi Denizlispor ile bozuldu. Yeşil siyahlılar Özdilek’in ilk resmi maçında fenerbahçe’ye 2-1 kaybederek haftayu puansız kapattı.

Özdilek ilk olarak 2003-2004 sezonunda Yeni Malatyaspor’un başına geçti. 18’nci haftada takımı Ziya Doğan’dan devralan Özdilek ilk lig maçında Adanaspor karşısında 2-0 kazanmıştı.

2008-2009 sezonunda Antalyaspor’un başına 9’cu haftada geçen Özdilek Josef Jarabinsky’den devraldığı takımı ile deplasmanda Gençlerbirliği karşısında ilk sınavına çıktı. Maçı 2-1 kazanan takım Antalyaspor oldu. Özdilek Antalyaspor ile üç tam sezon çalıştıktan sonra yollarını ayırdı.

2013-2014 sezonunun 9’ncu haftasında Metin Diyadin’den boşalan Gençlerbirliği teknik direktörlüğü görevine 9. haftada getirilen Özdilek ilk maçında Elazığspor deplasmanında 2-1 kazanmıştı.

2014-2015 sezonuna Çaykur Rizespor ile başlayan Özdilek ilk maçında Gençlerbirliği ile karşılaşmış ve maç 1-1 sona ermişti. Aynı sezonun 17’nci haftasında Uğur Tütüneker’den boşalan Kayseri Erciyesspor teknik direktörlüğüne getirilen Özdilek Karabük deplasmanında 2-1 kazanarak göreve başlamıştı.

Gençlerbirliği için sancılı geçen 2015-2015 sezonunda takımın başına bir kez daha Özdilek geçti. Ankara temsilcisi Hikmet Karaman ile başladığı sezonun ikinci haftasında Stuart Baxter’e üçüncü haftasında ise Naci Şensoy’a görev vermişti. Özdilek takımın başına dördüncü haftada geçti ve Bursaspor deplasmanında 3-2 kaybetti. Bu Özdilek’in ilk haftasında kaybettiği tek maç olmuştu.

2017-2018 sezonunun 10’ncu haftasında Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Konyaspor’un başına geçen Özdilek’in takımı yeni hocasıyla ilk maçında Osmanlıspor karşısında 1-0 kazanmıştı.

Son olarak geçen sezon Mehmet Altıparmak’tan boşalan BB Erzurumspor teknik direktörlüğü görevine 8’nci haftada geçen Özdilek ilk maçında Alanyaspor karşısında 1-0 kazanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..