REKLAMI GEÇ

BAŞKAN KEÇECİ COACH GİBİ

BAŞKAN KEÇECİ COACH GİBİ

Basketbola olan düşkünlüğü ile bilinen Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Anadolu Efes’in Euroleague maçını en ön sırada izledi, Real Madrid’in yıkılışına tanık oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Ekim 2019 Cumartesi, 11:28

Denizli’de basketbola olan ilgi her geçen gün artıyor. Kentteki basketbol etkinliklerini kaçırmayan ve her zaman omuz veren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci kentteki maçların müdavimleri arasında.

Denizli sanayisinin coachu Keçeci’nin basketbol sevgisi kent sınırlarını da aşıyor.

Özellikle Euroleague maçlarını yakından takip eden Keçeci,  Türk takımlarının maçlarını fırsat buldukça takip ediyor. Keçeci geçtiğimiz günlerde Anadolu Efes’in İspanyol devi Real Madrid’i ağırladığı karşılaşmayı da en ön sıradan izledi.

Parkede açılan tribünde yerini alan Denizli sanayisinin coachu, Anadolu Efes benchine o kadar yakındı ki, Ergin Ataman’ın yerine takıma önderlik ediyor gibi görüntü verdi. Özellikle takım parkeye çıkarken ayağa kalkarak alkışla destek veren mavi beyazlılara moral veren Keçeci’nin sosyal medyadaki paylaşımları da takipçileri tarafından beğeni ile karşılandı.

Denizlisporhaber.com’a değerlendirmelerde bulunan Denizli Sanayi Odası Başkanı Keçeci, fırsat buldukça basketbol maçlarını takip ettiğini özellikle Euroleague maçlarında Türk takımlarına destek olduğunu belirterek, “Hem bireysel olarak hem de Denizli Sanayi Odası meclisi olarak basketbol sporuna destek veriyoruz. Denizli’de de son yıllarda bu alanda atılan her adımı memnuniyetle karşılıyoruz. Takımlarımıza hem maddi hem de manevi olarak destek veriyoruz. Denizli’de basketbolun iyi yerlere gelmesi gerektiğine inanıyorum. Basketbol bir kültür sporu olarak görüyoruz. Bu alanda yapılan çalışmalarda meclis üyelerimiz de yer alıyor” diye konuştu.

Keçeci’nin takip ettiği Anadolu Efes – Real Madrid maçında mavi beyazlılar 76-60’lık bir galibiyet elde ederken normal sezonda üst üste üçüncü kez maç kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..