REKLAMI GEÇ

STAT YAPILDI SIRA BAKANDA

STAT YAPILDI SIRA BAKANDA

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci önderliğinde ve Denizli milletvekillerinin katılımı ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Tadil edilen stat için ödeme alamayan yeşil siyahlı kulüp projenin ikinci aşamasını da bakana anlattı, destek sözü aldı. Şimdi sıra Bakan Kasapoğlu’nda.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 11:05

Dün Ankara’da Denizlispor için büyük öneme sahip bir ziyaret gerçekleştirildi. Denizlili Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci önderliğindeki ziyarete Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Nilgün Ök ve Ahmet Yıldız katıldı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile birlikte gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaret edildi.

Sezon başında Denizli Atatürk Stadı’nı baştan sona yenileyen ve toplam 8 milyon lira harcama gerçekleştiren yeşil siyahlı kulüp bu giderin 3 milyon liralık kısmını Türkiye Futbol Federasyonu’ndan destek şeklinde almıştı. Yeşil siyahlı kulüp bakanlıktan da kalan 5 milyon liralık kısmın karşılanmasının yanı sıra, statta yapılacak yeni düzenlemeler için de katkı koymasını bekliyor.

Denizli Atatürk Stadı’nın tamamını kapatmak isteyen ve yeni düzenlemeler de yapmak isteyen yeşil siyahlı yönetim daha önce belirlediği projede değişikliğe gittiği için çalışmalara ara vermişti.

Ekonomi eski Bakan Zeybekci’nin önderliğindeki ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi, yenilenen projenin detayları anlatıldı. Bakan Kasapoğlu ise yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Atatürk Stadı’ndaki kapsamlı yenilemenin kısa süre içinde tamamlanması nedeniyle Başkan Çetin ve yönetimini kutladı.

Bakan Kasapoğlu kendisini ziyaret eden Denizli heyetine destek sözü verirken Denizlili sporseverler bu desteğin bir an önce gerçekleşmesini istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

aynalı sazan   -  Bağlantı 30 Ekim 2019, 13:32

kimse osman zolanın yeni stat sözünü hatırlamıyor olsa gerek..
Denizlihaber yönetimi sizlerde mi unuttunuz seçim zamanı verilen sözleri kimsenin konuya değindiği yok !!!