REKLAMI GEÇ

MAÇ SONUNDA HAKEMLERİ HEDEF ALDI

MAÇ SONUNDA HAKEMLERİ HEDEF ALDI

Bornova Belediye yenilgisinden sonra ‘Bizi öldü sanıp kum atanlar’ diyerek hakemleri hedef seçen Coach Ateşdağlı, Mamak Belediye mağlubiyetinden sonra da hakemleri suçladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Kasım 2019 Cumartesi, 09:55

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket, evinde Mamak Belediyespor’a 85-87 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Coach Şahin Ateşdağlı hakemlere yüklendi.

Geçen haftaki Bornova Belediye yenilgisinin ardından da hakemleri hedef seçen Ateşdağlı, ” Bizi öldü sanıp kum atmaya yeltenenlere haftaya büyük taraftarımız ile beraber kenetlenip en güzel cevabı sahada vereceğiz” diye tepki göstermişti.

Coach Ateşdağlı dün akşamki maçın ardından ise; ” Adalet sahada uygulanmayacaksa yapacak bir şeyimiz yok” ifadelerini kullandı.
Rakip takımın çok fazla faul atışı kullandığını söyleyen Ateşdağlı tepkisini şöyle sürdürdü; “Rakibi güzel organizasyondan ve oynadıkları güzel basketboldan dolayı. Fakat aynı şeyi sahanın diğer organizasyon içindeki insanlar için söylemeyeceğim. Bütün maçta aynı şeyi yaşıyoruz. Biz eğer böyle basketbol oynanacaksa kimse kimseye dokunmadan basketbol oynanacaksa tamam onu da oynarız. Bir takım 43 tane faul atıyorsa geçen maçta da aynı sayı da gerçekleşti. 30 küsur faul atan bir rakip takım var. Biz 18 tane atabiliyoruz. Bu maçta da bir takım 43 tane faul kullanıyor. Bir takım 16 tane 17 tane faul kullanıyor. Burada hak adalet olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar sertlik farkı ne kadar içeride, dışarıda oynama farkı olsa da bu kadar fark olma ihtimali yok. Eğer varsa da biz bu işi bilmiyoruz demek ki. Teşekkür ediyorum. Söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum. Oyuncularıma teşekkür ederim. Ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Yeni gelen transferimizde bir katkı verdi. Bundan sonraki maçlarda toparlanıp daha iyisini yapmaya çalışacağız. Ama yani eğer ki bu adalet sahada uygulanmazsa çokta açıkçası yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. Bundan sonraki maçlarda da Mamak’a başarılar dilerim”diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..