REKLAMI GEÇ

İBRE COACHA DÖNDÜ

İBRE COACHA DÖNDÜ

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan fakat son üç maçında kaybeden Merkezefendi Basket’te Coach Şahin Ateşdağlı’nın geleceği tartışılıyor. Kulübe yakın çevreler Bandırma maçını son şans olarak değerlendiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Kasım 2019 Çarşamba, 11:18

Denizli’nin TBL’deki temsilcisi Merkezefendi Basket’te işler yolunda gitmiyor. Lacivert beyazlılar şampiyonluk parolası ile başladığı ligde ilk iki maçını kazandıktan sonra üst üste üç maç kaybetti.
Özellikle PAÜ Arena’da kaybedilen Yalovaspor ve Mamak Belediye maçlarından sonra ibre Coach Şahin Ateşdağlı’ya döndü.

Kulübe yakın çevreler Coach Ateşdağlı için Bandırma Kırmızı maçının son şans olduğu görüşünde birleşiyor.

İddialara göre Başkan Veli Deveciler ve Coach Ateşdağlı arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Lacivert beyazlıların başkanı Deveciler buna rağmen iyimser değerlendirmelerini sürdürüyor. Deveciler son yaptığı değerlendirmede çıkışa geçeceklerini belirtirken, “Mamak Belediyespor karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Bandırma maçında kazanmaktan başka düşüncemiz yok” açıklamasında bulundu.

İyi bir takıma sahip olduklarını ve ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Deveciler, “Bizim iyi bir takımımız var. Takımımdaki oyuncularım iyi niyetinden şüphem asla yok. Ligde aldığımız üst üstte mağlubiyetlerden gereken dersimizi çıkardık. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bandırma Kırmızı maçını kazanarak tekrar çıkışa geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Zargana kukrer   -  Bağlantı 13 Kasım 2019, 14:28

Takımda koç hariç staf ekibi ne ise yarar?üst düzey bir ligde oynuyorsun rakip maçlarni bir maç önceden yerinde canli edit yapılıyor mu?yeni gelen abdli 11 dk oynadı 5 dk da dili dışarda, lig ortası bu performans nedir?alt yapıdan oyuncu var mi?