REKLAMI GEÇ

TAM DESTEK HEP DESTEK

TAM DESTEK HEP DESTEK

Denizlispor’daki Başkanlar Zirvesi’nden yeni bir slogan çıktı: Hep destek tam destek… Eski başkanlar yeni sloganı beğendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2019 Salı, 15:06

Geçen sezon ‘O Sene Bu Sene’ sloganı ile şampiyonluğa koşan Denizlispor bu sezen için yeni bir slogan belirledi. Dün akşam Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in davetlisi olarak buluşan eski başkanlar Ali Marım, Mustafa Baysal ve Zafer Katrancı ile eski asbaşkan ve yöneticiler yeni sloganı beğendi. Yeşil siyahlı camianın önemli isimleri, ‘Tam Destek Hep Destek’ sloganına tüm camianın ve kentin sahip çıkması gerektiğini söylediler.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin dün akşamki buluşmaya ilişkin; “Eski kulüp başkanları ve yöneticiler ile bir araya geldik. Sağolsunlar her zamanki gibi bize desteklerini esirgemedikleri gibi bugün de esirgemediler. Geçmişten geleceğe neler yaptıklarımızı neler yapabileceğimizi paylaştık. Şu ana kadar yapılanlar ve bundan sonrası için yapılabilecekleri paylaştık kendileri ile… Memnun aldıklarını düşünüyorum. Yeni sloganımızda ortaya çıktı. Denizli olarak ‘Tam Destek Hep Destek’ sloganı ile ilk 5 için tüm gayretimizi göstermeye çalışacağız” diye konuştu.

Denizlispor eski Başkanı Ali Marım ise yönetimin çağrısı üzerine yemeğe katıldıklarını belirterek, “Hepimiz Denizlisporluyuz. Denizlispor’un başarısı Denizli isminin çok daha farklı yerlerde daha iyi bir şekilde duyulabilmesi için Denizlispor adına böyle bir başarının arkasında destek vermek hepimizin sorumluluğu. Geçen sezon ortaya konan enerji ile başarı geldi ve yıllar sonra yeniden lige çıktık. Ben Denizliliyim diyen herkes şampiyonluktan mutlu oldu. Denizlispor’un başarılı olması için tam destek devamlı destek olunmalı. Tüm Denizlililerin kulübe tam desteğini sürdürmesi gerekiyor maddi ve manevi olarak. Bizim iyi bir kadromuz var. Bu kadro sahaya çıktığı zaman tüm taraftarların 90 dakika takımı desteklemeleri gerekiyor. Sporcuya o motivasyonu vermemiz gerekiyor ki, onlarda kendine güvenerek başarıyı bize verebilmeli” diye konuştu.

Denizlispor eski Başkanı Mustafa Baysal kulübe herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek; “Denizlispor hepimizin. Hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Bu nedenle tüm camianın bütünleşmesi gerekiyor. Önümüzde çok önemli bir Rizespor maçı var. Bu maçta  tüm taraftarlarımızın takıma sahip çıkması gerekiyor. Herkesin stada gelerek destek vermesi gerekiyor. Güzel bir slogan ‘Tam Destek Hep Destek’… Bu iyi günde de kötü günde de takıma sahip çıkmak anlamına geliyor. Bizler de tecrübelerimiz ile yönetime sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Eski Başkanlardan Zafer Katrancı geceye ilişkin düşüncelerini; “Keyifli bir sohbet ettik. Bunun amacı Denizlisporumuzun daha iyi noktalara ne şekilde gelebileceğini konuşmak. Çok güzel bir slogan belirlendi geçen sezon. Tüm Denizli halkı ‘O Sene Bu Sene’ sloganına inandı ve herkes inandığı için şampiyonluk yaşandı. Hepimiz gururlandık. Moral ve motivasyonumuzu hiçbir zaman bozmamamız gerekliliğini görüyoruz. Şimdi yeni bir slogan geldi. Şimdi ‘Tam Destek Hep Destek’ diyoruz. Denizli halkı nasıl geçen sene takımı destekleyip şampiyon yaptıksa yine desteklemeli” diyerek paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

YUSUF KENAN KANDEMİR   -  Bağlantı 20 Kasım 2019, 12:06

Ali Çetin başkanımızın destekçisiyiz. zor zamanda takıma sahip çıkan Başkanımıza bugünlerde hep beraber destek vermeliyiz.
Heryerde en büyük Horoz .